Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Photoshop Cursussen Algemeen > Cursus Photoshop Gevorderden
 

Adobe Photoshop Gevorderden Cursus

Deze cursus leert u foto's restaureren en professionele kleurbewerking. U herstelt contrast en helderheid, stelt resoluties in en speciale transformaties en maakt uw eigen brushes en dessins voor het perfecte resultaat.  

Ervaringen en reviews

 • Deze cursus is een logisch vervolg op de eerste cursus. Alles sluit netjes aan en in het lesmateriaal wordt teruggegrepen op wat allemaal al behandeld is.
  Sté de V.
 • Al het materiaal is afgestemd op de gevorderde gebruiker. Dat maakt deze cursus echt fijn. Ik had niet hier de eerste cursus gevolgd en merkte wel dat ik minder makkelijk kon meekomen. Het idiote is dat ik nu toch de eerste cursus ook ga doen. Ik heb er zin in!
  Kessie J.
 • Wat ik nog aan kennis nodig had heb ik tijdens deze cursus opgedaan. Elke week huiswerk inleveren voor correctie hield me ook bij de les. Wat deze cursus bijzonder maakt is dat er goed lesmateriaal bij zit. Eindelijk eens een boek waar je ook tijdens het leren wat aan hebt en niet pas als je alles al weet. Thanks.
  Joris de V.
 • Uitstekende cursus, ook voor verwende cursisten als ik. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug. Een aanrader.
  Eduard van de V.
 • De tweede cursus die ik hier volg en opnieuw voelde ik de energie en plezier die er tijdens de eerste cursus ook hing. Met plezier leren, dat is waar het hier om gaat. Het doel is professioneel en dat mag ook wel, ik zag aan mijn mede cursisten dat zij Photoshop ook hard nodig hadden op het werk.
  Gerda E.
 • Met deze cursus sluit ik mijn opleiding op maat af. Ik heb heel veel geleerd, elke module was de moeite waard. Bedankt voor het meedenken en de steun, mijn carriere gaat nu beginnen!
  M.A.
 • Deze cursus kan ik iedereen aanraden die net even wat verder wil met foto's bewerken. Het is een cursus die vooral praktisch is en dat betekent dat de aanpak kordaat is en to the point. Je zit hier om het te leren. Maar alles wat je leert wordt met veel voorbeelden aangehaald zodat alles je echt eigen wordt. Fijne cursus, van harte bedankt.
  Marielle de H.
 

Uw Photoshop cursus

Cursus Photoshop Gevorderden

Deze cursus is geschikt voor de gevorderde Photoshop gebruiker. U gaat restaureren en handige instellingen gebruiken. U gaat op meer professionele wijze kleuren en contrastwaarden aanpassen. Speciale instellingen en output formaten komen aan bod.

Tijdens deze Photoshop cursus leert u alles over resolutie en slimme trucs om meer uit uw documenten te halen.

Voorkennis

Voor deze cursus hebt u alles wat tijdens de Photoshop cursus wordt behandeld nodig. Lees dit even door of mail .

Cursus Photoshop Gevorderden in Amsterdam
 

Photoshop & Illustrator

Verwerk uw ontwerpen in Illustrator ontwerpen: u kunt uw bewerkte beeldmateriaal hierin moeiteloos integreren. Lees meer informatie over de Illustrator en Photoshop cursus.

Een Illustrator cursus

Als u nog niet weet hoe Illustrator werkt is het handig om te beginnen bij het begin. Vind op onze website informatie over de Illustrator cursus die het beste bij u past.

Photoshop en webdesign

Webdesigner? Met Photoshop maakt u al het nodige beeldmateriaal op maat, brengt u het op kleur en verwijdert u onnodige elementen. Zonder Photoshop zult u als webdesigner minder mogelijkheden hebben om een website precies zo te krijgen als u wilt. Tijdens onze webdesigner opleiding leert u dus ook werken met Photoshop.

Een webdesign cursus

Als u webdesigner wilt worden kunt u beginnen met het leren van code. Code beheersen betekent grip hebben op de layout van websites. Maar er valt heel wat meer te leren dan code. Vind de webdesign cursus die u nodig hebt.

Photoshop en fotografie

De meeste fotografen leren op de fotovakschool werken met LightRoom en krijgen hooguit de basics van Photoshop uitgelegd. Dat is jammer: met Photoshop kunt u uw foto's namelijk net zo goed bewerken als in Lightroom en vaak zelfs beter. Bovendien hebt u erin de mogelijkheid om met lagen te werken en collage's te maken.

Een fotografie cursus

U kunt bij ons ook leren fotograferen. U krijgt les van een vakfotograaf die zijn sporen al heeft verdiend. Lees alles over de fotografie cursus van uw keuze en zelfs over video/film cursussen.

Cursus, korte inhoudsopgave

 

Les 1: alles over resoluties

U gaat tijdens de eerste les van deze Photoshop cursus leren wat resolutie inhoudt en hoe belangrijk het is om de correcte resolutie te gebruiken voor de media waar u voor werkt. Resoluties omzetten, opslaan, vergrendeling van instellingen... Alles komt aan bod.

Aan het eind van deze les weet u de zin en onzin van resoluties en kunt u bestanden in de correcte resolutie opslaan voor diverse media.

Les 2: fotocorrecties

Deze les is gewijd aan het corrigeren van foto's. U brengt tijdens deze les beeldmateriaal op kleur en herstelt contrast. U gebruikt verschillende commando's om correcties niet alleen technisch in orde te maken maar om ook uw eigen draai aan beeldmateriaal te geven.

Aan het eind van deze les kunt u technisch aan de slag met de meeste fotocorrectiemogelijkheden die Photoshop te bieden heeft.

Les 3: fotorestauratie

Deze les is gewijd aan het restaureren van foto's. Iedereen kan wel een puistje wegwerken maar de kunst is om de goede technieken te gebruiken, rekening houdend met kleurwaarden en overige informatie. U gaat dus niet alleen deze beroemde puistjes wegwerken maar ook aan de slag met rimpels, vlekken, scheuren en ontbrekende delen.

Aan het eind van deze les kunt u portretfoto's restaureren en beschadigde bestanden zo bewerken dat ze prima te gebruiken zijn.

Les 4: diverse media

Photoshop wordt veel gebruikt voor drukwerk en rond deze les weet u daar dus al veel van. Maar er zijn meer media zoals internet, nieuwsbrieven of Microsoft Office doeleinden en presentaties. Tijdens deze les gaat u kijken naar de beste oplossing voor diverse media.

Aan het eind van deze les weet u precies wat u het beste kunt opslaan voor gebruik in diverse media. U leert welk bestandstype geschikt is voor welk doel.

Les 5: bijzonder transformeren

Tijdens deze les gaat u op bijzondere manieren elementen in beeldmateriaal transformeren. U gaat leren hoe u beeldbewerking gebruikt zoals die in tijdschriften veel wordt toegepast: op een professionele manier lovehandles verwijderen bijvoorbeeld, borsten liften of vergroten of de gezichtsuitdrukking aanpassen.

U gaat ook aan de slag met Photoshop dessins. U gaat vanaf nul leren hoe u een Photoshop patroon maakt. Niet alleen dat: u gaat ook uw eigen brushes maken. Als u beide eenmaal kunt toepassen bent u op weg om uw eigen werk een persoonlijke uitstraling te geven en op te vallen tussen alle andere beeldbewerkers.

Dit is een extra lange les van minimaal drie uur, afhankelijk van de groepsgrootte.

Aan het eind van deze les kunt u vaardigheden combineren om foto's sprekend te maken en te optimaliseren voor gebruik in tijdschriften.
Bovendien kunt u met behulp van eigen patronen en penselen uw artwork uw eigen tintje geven.

Les 6: laagstijlen en extra's

Deze les gaat u kijken naar wat de lagen nog meer te bieden hebben. U gaat onder andere kijken naar de laagstijlen en deze inzetten om bjizondere resultaten te verkrijgen.

Aan het eind van deze les kunt u vanaf nul een ontwerp in Photoshop maken. U kunt hierin tekst combineren met extern beeldmateriaal en perfecte fotocollages maken.

Les 7: de toets

Tijdens deze les krijgt u diverse opdrachten om uw kennis te toetsen. De toets bevat een concrete opdracht die u dient uit te voeren.

Aan het eind van deze cursus kunt u foto's corrigeren en restaureren. U kunt bovendien brushes en dessins maken die u in Photoshop kunt gebruiken. U weet hoe u de beste resolutie voor uw doel kunt instellen en gebruikt deze kennis slim in diverse soorten bestanden.

Als u nog meer wilt leren kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de cursus Photoshop Professional of de cursus Photoshop Expert.

Nazorg

Na de laatste les gaat u thuis aan de slag. Af en toe zult u nog vragen hebben of tegen dingen aanlopen. U krijgt van ons twee weken nazorg.

 

Volgende startdatum

 

Cursus is inclusief

Digitaal boek in aparte delen
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Anderhalve maand training en support
Twee weken nazorg
Toetsing en examen
Certificering

Cursusduur

In een groep

Zeven weken.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

Een speciaal schema is mogelijk.

Lesduur

In een groep

6 blokken van 2
en 1 blok van 3 uur.

Elk blok duurt een dagdeel.. Elke week start de les op dezelfde tijd.
Een les kan iets langer duren: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

6 blokken van ± 1.45
en 1 blok van ± 2.45 uur.

De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.
De meeste cursisten combineren daarom graag lessen om sneller gereedschappen en onderdelen te kunnen combineren.

huiswerk tijd

U hebt per les ± drie uur nodig voor het huiswerk en ± vijf voor extra opdrachten.
Met een voltijds baan kunt u zich concentreren op alleen het huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

Groepscursus

€   875,00 exclusief BTW
€1058,75 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke training

€ 1195,00 exclusief BTW
€ 1445,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Gereserveerde
persoonlijke training

€ 1695,00 exclusief BTW
€ 2050,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven