Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

HTML code leren voor gebruik in alle webeditors

CSS code leren: websites consequente vormgeven en alle pagina's in een handomdraai in uiterlijk aanpassen.

HTML en CSS code: een krachtige combinatie die u tijdens de Dreamweaver cursus en de Webdesigner Opleiding leert.

Webdesigner opleiding: ontwerp, bouw én optimaliseer websites (SEO), bewerk foto's in Photoshop en maak animaties in Flash.

Webdesigner en web ontwikkelaar: een fascinerende industrietak met zeer veel verschillende media. Webdesign is voortdurend in ontwikkeling.

HTML code is niet moelijk te leren, het is een schone, makkelijke code. U hebt wat kennis nodig van de Engelse taal: HTML is in Amerikaans Engels.

U leert ook Flash: in zeven weken leert u interactieve animaties maken met geluid. Flash wordt ook voor apps gebruikt.

Tijdens de Webdesigner Opleiding leert u vanaf nul HTML en CSS code schrijven voor gebruik in WordPress en andere webeditors en natuurlijk ook in Dreamweaver. Zo kunt u ook WordPress websites vormgeven.

U bevindt zich hier: Home > Webdesign Cursussen Algemeen > Webdesigner Complete opleiding
 

Complete webdesigner opleiding

Leer in 31 weken websites bouwen en beheren, code (HTML, CSS) en gebruik Dreamweaver als CMS. Met Photoshop voor bewerken van beeldmateriaal en Flash voor interactieve animaties bent u klaar.  

Ervaringen en reviews

 • Dit is een enorm complete opleiding. De kracht ligt in het leren van code. Daarmee kan je echt alles aanpassen. Mijn klanten willen vaak een WordPress website (makkie) maar met Dreamweaver bouw ik nu speciale themes. Bedankt, top!
  Jeroen B.
 • Ik wilde deze opleiding meer voor mijn plezier doen, ik bouwde al websites maar meer op de automatische piloot. Nu weet ik wat ik doe en kan ik zelfs plaatjes bewerken en animaties maken. Heel goed.
  Remon D.
 • De opleiding werd door mijn werk betaald omdat ik ook het intranet bij moest gaan houden. Dat kan ik nu. Omdat ik nu ook Photoshop kan krijg ik ook andere taken en mijn werk is nu nog leuker geworden.
  Patricia V.
 • Voor mij was deze opleiding echt super. Het was wel heel veel werk. Niet doen als je er niet helemaal voor kunt gaan. Want je krijgt namelijk echt les en moet echt huiswerk maken. Maar dat maakt het natuurlijk wel perfect.
  Sandrine M.
 • Wat deze opleiding zo bijzonder maakt is dat ik echt altijd vragen mocht stellen, ook tussen de lessen door. En dat zelfs mijn code wordt nagekeken. Dat zie je niet veel meer tegenwoordig! Ik heb veel geleerd en gebruik alles.
  Paul S.
 • Ik zou deze opleiding aan iedereen aanraden. Omdat je vanaf het begin alles goed leert. Je leert gewoon websites bouwen! Zoals het hoort. Geen slap gedoe met alleen WordPress, je leert juist code en design. Daarna kun je nog altijd WordPress gebruiken omdat je dan weet hoe je dat allemaal kunt aanpassen. Code is ook tof om te leren. Ik kreeg echt een kick van Dreamweaver omdat je daarin echt alles kunt maken. En met je code kun je alles net een tikkie gelikter maken.
  Bart vd O.
 • Bijne opleiding, vooral door de evenwichtige combinatie van software. Ik kon al Photoshop, dat mocht ik omzetten in Illustrator. Nu ontwerp ik de websites in Illustrator, bouw ze in Dreamweaver, maak templates voor de klanten en gebruik Flash als ze even snel een geanimeerde banner nodig hebben. Ik heb echt veel geleerd.
  Simone de G.
 • Ik kan deze opleiding iedereen aanraden. Je krijgt niet zo'n standaard Adobe boek mee waar je niks mee kunt, je mag tijdens de lessen alles vragen en de leraar heeft kennis om die vragen te antwoorden. Volgens mij is tijdens de les nooit iets niet beantwoord. Ik ben blij dat ik hier de opleiding deed.
  Megan W.
 • Ik kon niks toen ik bij jullie begon. Vanaf nul <html> getypt. Ik ben trots op mezelf. Mijn baas heeft me nu gevraagd om wat webtaken op me te nemen en... hij heeft de helft van de opleiding terugbetaald! Shining!
  S.H.
 • Wat heeft dit veel tijd gekost zeg haha! Maar het is geleerd, alle kwartjes zijn gevallen. Nu nog de toetsen en het examen. Het gaat lukken!
  Robbert O.
 • Goede uitleg, pico lesmateriaal. Veel genoten. Aanrader!
  Terry J.
 • Voor mijn nieuwe functie moest ik veel leren over webdesign. En dat heb ik nu gedaan. Ik heb me geen seconde verveeld. Goed lesmateriaal (ik was verbaasd over hoe je code ook leuk kunt vormgeven) en alles wordt stap voor stap opgebouwd. Ik pas de kennis succesvol toe op het werk. Geen saaie opleiding, heel fris!
  Peter de B.
 • Als docent viel het me op dat mijn medecursisten vaak bleven zitten om te kletsen. De sfeer was dus prima! Lesruimte lekker ruim en mooi, in de zomer heerlijk in de tuin zitten met lekkers te drinken, luxe en leuk! Oh en de opleiding is voortreffelijk :)
  Laura J.
 • Complete opleiding waar ik direct iets mee kan.
  Hans de L.
 • Goed opgebouwde opleiding met alles wat ik in de praktijk nodig heb.
  R. G.
 

Webdesigner Opleiding

Complete webdesigner opleiding

Tijdens deze complete opleiding gebruikt u drie Adobe programma's: Dreamweaver (websites bouwen, onderhouden en SEO), Photoshop (beeldmateriaal voor die websites bewerken) en Flash voor het maken van interactieve animaties. Flash wordt ook gebruikt voor apps: u hebt ermee een streepje voor.

U leert vanaf nul code schrijven. Zo kunt u later zelfstandige websites in Dreamweaver maken én WordPress, Drupal en Typo3 websites aanpassen.

Tip: als u al met Photoshop kunt werken kunt u die module vervangen door Illustrator: het ideale programma om websites mee te ontwerpen.

Webdesigner opleiding in Amsterdam

 

Websites ontwerpen of bouwen

Websites ontwerpen is iets anders dan websites bouwen. Voor het ontwerpen van websites wordt vaak gebruik gemaakt van Illustrator of Photoshop. Hierin kunt u wat u voor ogen hebt bij elkaar zetten. U kunt er een voorbeeld mee maken om aan uw klant te sturen. En natuurlijk kunt u aan de hand van dit voorbeeld de website bouwen.

Illustrator of Photoshop?

Zoals u kunt lezen kunt u tijdens uw opleiding kiezen uit een module Photoshop of Illustrator. U vraagt zich misschien af wat u moet kiezen.

Webdesigners zullen tegenwoordig steeds vaker beeldmateriaal van hun klanten moeten kunnen bewerken en bijvoorbeeld achtergronden moeten wegwerken of beelden bijsnijden. Als u niet weet hoe Photoshop werkt is het aan te raden om de module Photoshop te volgen.

Als u Photoshop al goed beheerst is het beter om de module Illustrator te volgen.

Cursus, korte inhoudsopgave

 

Blok 1: code & Dreamweaver

HTML, CSS en Dreamweaver

Dit deel van de opleiding leert u code (HTML, CSS en wat scripting) en Dreamweaver. U leert vanaf nul websites maken. Eerst met code, erna met Dreamweaver. Code is belangrijk: zo kunt niet alleen in Dreamweaver werken maar ook in andere Content Management Systems.

Les 1: kennismaken met HTML

Tijdens deze les gaat u kennismaken met HTML. U gaat de syntax van HTML leren kennen en deze in kladblok schrijven. De HTML code lessen zijn belangrijk: als u later met bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Drupal of Typo3 aan de slag zou willen is het kennen van de code cruciaal om standaard sjablonen aan te passen en eigen sjablonen te kunnen maken. Bovendien is HTML code erg leuk om te leren.

Aan het eind van deze les kunt u vanaf nul eigen webpagina's maken met beeldmateriaal, tekst en kleur.

Les 2: structuren van HTML

Deze les gaat u verder met HTML in kladblok. U gaat interactie inbouwen: werken met diverse soorten links. U gaat bovendien kennis maken met HTML structuur die bijvoorbeeld voor het maken van nieuwsbrieven cruciaal is.

Aan het eind van deze les kunt u webpagina's maken en aan elkaar verbinden en werken met diverse soorten interactiviteit.

Les 3: CSS code

Tijdens deze les gaat u kennismaken met CSS: cascading stylesheets. U gaat de pagina's die u met HTML opbouwt, nu vormgeven door de extra code van CSS in te zetten. U leert diverse onderdelen van CSS kennen zodat u de diverse elementen op de pagina kunt opmaken.

Aan het eind van deze les kunt u uw eigen HTML pagina's opmaken en elementen als links en beeldmateriaal van een speciaal uiterlijk voorzien.

Les 4: werken met Dreamweaver

Deze les is gewijd aan het leren kennen van Dreamweaver. U leert handige instellingen kennen maar gaat ook direct concreet aan de slag. U gaat webpagina's aanmaken en vormgeven en leren hoe u in Dreamweaver met HTML en CSS kunt werken.

Aan het eind van deze les weet u uw weg in Dreamweaver te vinden en kunt u vanaf nul meerdere pagina's samenstellen en koppelen.

Les 5: stylesheets gebruiken

Deze les is een belangrijke les: u gaat leren werken met diverse soorten stylesheets. Stylesheets zijn cruciaal voor het opmaken van HTML pagina's. U kunt er hele websites consequent mee vormgeven en met een handomdraai het ontwerp van een website aanpassen.

Aan het eind van deze les kunt u met Dreamweaver meerdere pagina's opmaken, aan elkaar verbinden en met diverse soorten stylesheets werken.

Les 6: interactieve elementen gebruiken, hosting, domeinen en uw website uploaden

U gaat leren werken met webformulieren en andere interactieve elementen in uw websites gebruiken. U leert waar u bij het gebruiken van formulieren op moet letten.

Tijdens deze les leert u ook van alles over hosting, domeinen en het uploaden van websites. Er is tijd om vragen te stellen zodat u met een gerust hart thuis aan de slag zult kunnen. Deze les is extra lang: hij duurt drie uur.

Aan het eind van deze les kunt u vanaf nul HTML en CSS code sturen en gebruiken in diverse beheersystemen. U kunt bovendien interactie aan de pagina's toevoegen en een complete website vormgeven met stylesheets.

Les 7: tussentijdse toets

Tijdens deze les krijgt u diverse opdrachten om uw kennis te toetsen. De toets bevat een multiple choice deel maar ook concrete opdrachten. U kunt deze toets ook aan het eind van de complete opleiding doen.

Blok 2: geavanceerde layouts

Les 1: efficiËnt met Dreamweaver

Deze les is gericht op het winnen van tijd met behulp van de vele verrassende extra's die Dreamweaver biedt. Tijdens deze les gaat u leren welke handige funties Dreamweaver te bieden heeft als u eenmaal als professionele webdesigner aan de slag gaat. Verrassende extra's komen aan bod.

Les 2: elementen positioneren

Deze les gaat u kennis maken met gepositioneerde elementen. U gaat layouts leren maken voor websites die voor elke browser en reader geschikt zijn.

Les 3: speciale positionering

Tijdens deze les maakt u kennis met bijzondere manieren om de onderdelen van een website te plaatsen en positioneren. Kennis maken met het 'box model' en heel wat meer komt aan bod.

Les 4: Content management

Dreamweaver is met recht een krachtig CMS systeem. U leert hoe u dit content management system kunt gebruiken en ook hoe u met sjablonen (Dreamweaver templates) werkt. Natuurlijk from scratch: u beheerst inmiddels code en niets is beter dan een eigen ontwerp.

Les 5: Speciale CSS opmaak

U gaat tijdens deze les werken met bijzondere extra CSS mogelijkheden. U gaat wat u geleerd hebt combineren om krachtige classes, styles en andere opmaak te maken om de elementen precies zo vorm te geven als nodig is.

Les 6: bijzondere interactie

Deze les is een extra lange les. U gaat werken met dynamische interactiemogelijkheden van Dreamweaver en de gegenereerde code leren aanpassen.

U gaat ook aan de slag met speciale scripts zodat de elementen op de pagina bijvoorbeeld kunnen worden verborgen of opgeroepen wat voor websites ideaal is.

Les 7: tussentijdse toets

Tijdens deze les krijgt u diverse opdrachten om uw kennis te toetsen. U maakt vanaf nul een website met alle nodige onderdelen, interactie en functionaliteit. U uploadt de website naar een server en hebt alles geregeld met een host.

U kunt deze toets ook aan het eind van de complete opleiding doen. Dat is meestal fijn: zo kunt u uw eigen Photoshopbeelden ook invoegen als u die module pas na de Dreamweaver volgt.

Aan het eind van deze module kunt u zich uitstekend redden met HTML en CSS en kunt u Dreamweaver als webeditor gebruiken. Niet alleen dat: door uw kennis van HTML en CSS kunt u zich prima redden in onder andere WordPress, Joomla en andere CMS systemen. U kunt websites bouwen met speciale formuleren,

Blok 3: Photoshop

Als webdesigner zult u beeldmateriaal in de websites moeten invoegen. Tegenwoordig wordt van webdesigners steeds meer verlangd. U zult in de praktijk deze beelden ook moeten kunnen bewerken. Dat gaat u doen met Photoshop.

Les 1: kennismaken met Photoshop

Tijdens deze les gaat u kennismaken met Photoshop. U gaat uitsnedes maken en deze verfijnen met diverse gereedschappen. U gaat werken met lagen en hun mogelijkheden en een eerste fotocollage maken waarbij u let op de netheid van de uitgesneden elementen. Zo kunt u op een goede manier foto's combineren.

Aan het eind van deze les kunt u vanaf nul een fotocollage maken met elementen die u uit verschillende foto's haalt.

Les 2: kleur,
invullingen en schilderen

Deze les is gewijd aan kleur en schildertechnieken. Ook al gaat u later in Photoshop misschien niet echt schilderen, toch zijn penselen en hun instellingen van doorslaggevende waarde omdat ze in vele gereedschappen worden gebruikt. De fijne kneepjes en zelfs de eerste retoucheertrucs komen tijdens deze les aan bod.

Aan het eind van deze les kunt u bijzondere achtergronden maken en met speciale instellingen werken om foto's bij te werken.

Les 3: op maat maken
en retoucheren

Deze les is gewijd aan het werken met onder andere herstellen van perspectief en retoucheren. U gaat ook aan de slag met slimme instellingen om beeldmateriaal op maat te maken.

Aan het eind van deze les kunt u meerdere foto's dezelfde afmeting geven, perspectief herstellen, beelden bijsnijden en zelfs foto's corrigeren in scherpte, kleur en contrast.

Les 4: handigheidjes
in Photoshop

Het is tijd voor handige instellingen en handelingen: u wordt zo efficiënt en verliest geen tijd. Tijdens deze les leert u allerlei tips en trucs en handige functies.

U gaat bovendien aan de slag met speciale selectiemethodes. De les is bijzonder handig en u zult er in de praktijk elke dag plezier aan beleven.

Dit is een langere les van minimaal drie uur, afhankelijk van de groepsgrootte.

Aan het eind van deze les kunt u moeiteloos selecties maken, uw documenten organiseren en bovendien op een snelle manier elementen uitwisselen. U zult professionele selecties kunnen maken om perfecte fotocollages te creëren.

Les 5: Filters

Tijdens deze les komen de uitgebreide filters aan bod. Veel cursisten hebben hier al eens naar gekeken maar weten niet wat er kan worden ingesteld om op een professionele manier te werken. Slimme tips, veel voorbeelden en concrete uitdagingen helpen u om precies het resultaat te krijgen dat u nodig hebt..

Aan het eind van deze les kunt u beeldmateriaal herstellen en verfraaien en mooie galeries maken voor gebruik op bijvoorbeeld webpagina's.

Les 6: tekst in Photoshop

Tijdens deze les leert u alles wat Photoshop te bieden heeft op tekstgebied. U gaat tekst in uw ontwerpen integreren en bovendien met tekstmaskers werken.

Aan het eind van deze les kunt u vanaf nul een ontwerp in Photoshop maken. U kunt hierin tekst combineren met extern beeldmateriaal en perfecte fotocollages maken.

Les 7: de toets

Tijdens deze les krijgt u diverse opdrachten om uw kennis te toetsen en trucs te leren en wordt uw werk geëvalueerd. U kunt deze toets ook aan het eind van de opleiding doen.

Aan het eind van deze modeule kunt u vanaf nul een compleet ontwerp in Photoshop maken. U kunt hierin tekst integreren, elementen retoucheren en corrigeren en beeldmateriaal uit bijvoorbeeld Stockfoto's verwerken. Deze module is ideaal voor het maken van banners voor internet. U kunt nu bovendien een website in Photoshop ontwerpen.

Blok 4: Photoshop Multimedia

Les 1: multimedia

Deze les is gericht op het professioneel opslaan voor gebruik in websites en andere media. U leert diverse bestandstypen en hun voor- en nadelen kennen om in de praktijk de goede keuze te kunnen maken.

Blok 5: Flash

Als webdesigner zal vaak van u worden verlangd dat u een geanimeerde banner maakt, een logo animeert of een losse Flash animatie maakt. Flash wordt bovendien veel gebruikt voor apps (ook voor iPad!) dus met Flash slaat u veel vliegen in een klap.

Les 1: de eerste ontwerpen

Tijdens deze les gaat diverse kleuren en vormen combineren en goed kijken naar objecten om u heen om die in Flash te kunnen tekenen. Kleur en invulling zijn van doorslaggevend belang: zo kunt u uw ontwerpen meer diepte geven en ze realistischer of juist gestileerder maken.

Na deze les kunt u diverse soorten elementen op het Flash toneel plaatsen. U kunt werken met kleuren en invullingen en een document structureren.

Les 2: tekenen en tekst

Tijdens deze les gaat u kennis maken met de tekengereedschappen. U gaat intuitieve tekeningen leren maken, illustraties uit de vrije hand. U leert waar u op dient te letten en wanneer welk gereedschap handig is.

U importeert diverse bestandstypen en gebruikt die in uw Flash animatie. Met beeldbestanden kunt u veel als u weet waar u op moet letten.

Ook tekst komt aan bod. U leert heel wat trucs: alles wordt tijdens de les uit de doeken gedaan.

Na deze les kunt u met de tekengereedschappen werken om vrije illustraties te maken. U kunt uw artwork organiseren en bovendien verschillende bestandstypen in uw animatie gebruiken. U kunt uw animatie ook van Flash tekst voorzien.

Les 3: animeren, tweens

Deze les van de Flash cursus gaat u animeren. U maakt kennis met de tijdlijn en de mogelijkheden die hij biedt. U werkt met frames en keyframes en heel wat meer. De elementen die u animeert kunt u inmiddels zelf maken: u ontwerpt een aantal elementen ontwerpen voor hergebruik.

Aan het eind van deze les kunt u werken met de tijdlijn. U kunt frames en keyframes gebruiken om diverse soorten elementen te laten bewegen.

Les 4: symbol, instance...

Tijdens deze spannende les werkt u met de zogenaamde 'symbols' en 'instances' in Flash. Hiermee kunt u op nog meer manieren animeren.

U gebruikt bijzondere instellingen voor animaties en werkt met speciale bibliotheken.

Aan het eind van deze les kunt u snel presentaties omkleuren en een ontwerp in meerdere kleuren presenteren. Ideaal voor u en uw klant.

Les 5: maskers en interactie

U gaat tijdens deze les werken met maskers. Het principe van een masker wordt uitgelegd en daarna gaat u leren hoe u een masker creatief kunt gebruiken.

u gaat hierna ook de eerste interactie invoegen: u gaat knoppen aanmaken die diverse acties kunnen laten uitvoeren.

Na deze les kunt u in Flash een animatie maken met interactieve elementen. U kunt maskers op bijzondere manieren instellen om speciale effecten te krijgen.

Les 6: geluid en pad

U gaat tijdens deze les werken met geluid. Geluid maakt een animatie natuurlijk echt af.

Nog niet behandelde onderdelen komen ook aan bod: u gaat dus werken met animatiepaden en speciale instellingen.

Na deze les kunt u met geluid in Flash werken en bijzondere elementen animeren en aanpassen.

Les 7: toets

Tijdens deze les krijgt u een concrete opdracht uit te voeren. Er zijn bepaalde instructies en u zult de nodige elementen allen in uw Flash animatie moeten kunnen integreren.

U kunt deze toets ook afleggen aan het eind van de complete opleiding.

Na afloop van deze cursus kunt u vanaf nul Flash animaties ontwerpen en maken. U kunt deze voorzien van geluid en interactie. Ze zijn klaar voor gebruik op websites en in geanimeerde banners. De basis voor het werken met apps is ook gelegd.

Blok 6: SEO

Tijdens de SEO module gaat u zelf-ontwikkelde websites optimaliseren voor zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. U leert tips en trucs en gaat concreet aan de slag met een door u zelf gebouwde website.

Les 1: SEO en tips

Tijdens deze les gaat u tips en trucs leren om websites op een goede manier te laten verschijnen in de resultaten van zoekmachines. Deze les is puur theorie.

Les 2: SEO toepassen

Tijdens deze les gaat u nog meer tips krijgen en gaat u aan de slag met een door uzelf gemaakte website. Er is tijd om een of twee pagina's te optimaliseren en voor vragen.

Afsluitende module

Dit is de laatste les. U zult een project moeten uitvoeren. Dit mag u ook thuis doen: het is veel werk om een complete website te bouwen.

Uw eigen website: ontwerp
U gaat voor uw examen een complete website ontwerpen. Dit doet u in Photoshop of Illustrator, als u de Photoshopmodule hebt omgezet in de Illustrator module.

Website bouwen
U gaat de ontworpen website omzetten in code: HTML en CSS. U gaat hem natuurlijk ook voorzien van door uzelf bewerkte foto's.

Extra: de cursisten die in plaats van Photoshop Illustrator hebben gedaan kunnen Illustrator gebruiken om extra elementen en logo's te ontwerpen.

SEO toepassen
U past SEO (zoekmachine optimalisatie) toe op de door u gebouwde website.

Host en domein regelen
U regelt een host die uw domein gaat hosten zodat u de website op een goede plek kunt plaatsen. Een host en domein zijn niet per definitie noodzakelijk, als u deze kosten wilt vermijden hoort u andere opties.

Website uploaden
U uploadt de website naar een internetadres, zorgt ervoor dat het beheersysteem is ingeschakeld en voegt de nodige functionaliteit toe. Natuurlijk wordt deze website ook geoptimaliseerd met de SEO technieken die u hebt leren toepassen.

 

 

 

Volgende startdatum

 

Opleiding is inclusief

Digitaal boek in aparte delen
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Anderhalve maand training en support
Twee weken nazorg
Toetsing en examen
Certificering

Opleidingsduur

In een groep

31 wekelijkse lesblokken.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

U kunt zelf een scholingsschema samenstellen.

Lesduur

In een groep

26 blokken van 2
en 5 blokken van 3 uur.

Elk blok duurt een dagdeel.. Elke week start de les op dezelfde tijd.
Een les kan iets langer duren: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

26 blokken van ± 1.45
en 5 blokken van ± 2.45 uur.

De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.
De meeste cursisten combineren daarom graag lessen om sneller gereedschappen en onderdelen te kunnen combineren.

huiswerk tijd

U hebt per les ± drie uur nodig voor het huiswerk en ± vijf voor extra opdrachten.
Met een voltijds baan kunt u zich concentreren op alleen het huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Opleidingstarief

Groepsopleiding

€ 3.795,00 exclusief BTW
€ 4.591,95 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke opleiding

€ 4.795,00 exclusief BTW
€ 5.801,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Persoonlijke
gereserveerde opleiding

€ 7.395,00 exclusief BTW
€ 8.947,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 

Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven