Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

CSS code: consequente website vormgeving en webpagina's snel in uiterlijk aanpassen.

Een dynamisch beroep waarin veel verschillende media samen komen. Webdesign is voortdurend in ontwikkeling.

Complete Webdesigner Opleiding: HTML, CSS + Dreamweaver, Photoshop/Illustrator + Flash + SEO (zoekmachine optimalisatie).

Leer in 7 weken Flash animaties maken met geluid en interactie. Flash staat ook aan de basis van apps.

U bevindt zich hier: Home > Webdesign Cursussen Algemeen
 

Webdesign en Dreamweaver cursussen

Webdesigner? HTML & CSS code is een must: die leert u eerst. Voor website ontwerp, bouw en onderhoud (ook van WordPress / Joomla) is Dreamweaver ideaal. Positioneren, SEO, stylesheets: voor alles is een cursus.  

Cursus webdesign, webdesigner opleiding

 

Webdesign cursussen

Kies uw Webdesign cursus

Voor alles wat met webpagina's, websites bouwen en onderhouden, HTML code, CSS code en Content Management Systemen (CMS) te maken heeft bieden we een pakket aan cursussen dat u alle nodige vaardigheden leert.
Tijdens sommige cursussen gebruikt u Adobe Dreamweaver. Dit flexibele, uitgebreide programma is geschikt voor grote en kleine websites én voor websites of blogs die met bijvoorbeeld WordPress of Joomla zijn opgezet.

Webdesign

Onder webdesign valt ook Flash, zoekmachine optimalisatie (SEO) en het pure ontwerpen in bijvoorbeeld Photoshop of Illustrator.

 

Websites ontwerpen of bouwen?

Websites ontwerpen is iets anders dan websites bouwen. Voor het ontwerpen van websites wordt vaak gebruik gemaakt van Illustrator of Photoshop. Hierin maakt u het ontwerp dat u voor ogen hebt en dat u naar uw klant kunt sturen. Uiteindelijk bouwt u aan de hand van dit voorbeeld de website.

Voor websites bouwen gebruikt u code en een webeditor als Dreamweaver. Lees meer over Dreamweaver.

Code

U leert tijdens onze webdesign cursussen niet alleen met Dreamweaver werken. Kennis van de webpagina code is namelijk cruciaal. Of u nu met Dreamweaver werkt of met WordPress, Joomla, Typo3 of andere CMS systemen: u zult HTML en CSS code moeten beheersen. U leert deze fijne en makkelijk te leren code bij ons vanaf nul.
Moet u echt code leren?

 

 

 

Webdesigner opleiding

Als webdesigner dient u tegenwoordig veel te kunnen. Er wordt niet alleen verwacht dat u de website ontwerpt: u moet hem vaak ook bouwen.

Tijdens onze webdesigner opleiding gaat u dus ontwerpen én bouwen en krijgt een compleet pakket aan vaardigheden: HTML, CSS (Cascading Style Sheets), SEO, Photoshop en Flash.

webdesign en Dreamweaver

Met WordPress, Joomla en andere kant en klare oplossingen om snel een website te maken lijkt Dreamweaver minder belangrijk. Maar: hoe meer mensen met WordPress werken, hoe meer ze behoefte krijgen aan een persoonlijk ontworpen website. Met kennis van code kunt u alles aanpassen. Tijdens een Dreamweaver cursus leert u deze code. En: u kunt in Dreamweaver een 'theme' maken voor WordPress (en andere CMS).

Dreamweaver is een fantastisch website management systeem. Met een druk op de knop kunt u bijvoorbeeld alle links werkend krijgen of conform de standaarden bouwen. Dreamweaver staat aan de basis van zeer veel grote én commerciële websites. Het is met recht een veelzijdig en bijzonder krachtig systeem.

Wilt u met Dreamweaver leren werken? Volg dan de cursus 'HTML, CSS en Dreamweaver' of de cursus 'Dreamweaver Gevorderden'.

Webdesign, Photoshop & Illustrator

Voor webdesigners zijn twee andere programma's handig: Photoshop en Illustrator.

Photoshop: tijdens de webdesigner opleiding leert u werken met Photoshop om websites te ontwerpen en beeldmateriaal te bewerken voor gebruik in uw websites.

Illustrator wordt veel voor het ontwerpen van websites gebruikt én voor elementen die u in Flash wilt animeren. Als u Photoshop al beheerst kunt u de module vervangen door Illustrator. U kunt in Illustrator geen foto's bewerken, daar hebt u Photoshop voor nodig.

Webdesign en Flash

Als webdesigner zult u regelmatig iets moeten doen in Flash. Uw klanten kunnen een geanimeerde banner of advertentie vragen of u dient een zelfstandige animatie te maken, of zelfs een ontwerp voor een app. Lees meer over de Flash cursus en wat u met Flash kunt doen.

 

 

 

STARTDATA en REVIEWS op elke cursus pagina

Welke cursus kiezen?

De goede cursus kiezen is belangrijk. Komt u er niet uit? Stuur een bericht naar .

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Een cursus is inclusief

Digitaal boek in aparte delen
Huiswerkwerkopdrachten
Huiswerkcorrectie
Extra opdrachten
Toetsing en examen
Certificering

TIPHandig tijdens het testen van websites is Oracle Virtual Box.

Oracle VirtualBox tijdens webdesign en website ontwikkelen

TIPU kunt tijdens het ontwikkelen van meer geavanceerde websites ook een server nodig hebben. Dit is alleen nodig als u met databases en speciale PHP functionaliteit gaat werken.

WAMP,

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven