Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Photoshop Cursussen Algemeen > Cursus Photoshop Expert
 

Adobe Photoshop Expert Cursus

Deze Photoshop cursus is voor zeer gevorderde Photoshoppers. U grijpt diep in in foto's om het uiterste uit fotografisch materiaal te halen. Kanalen, curves, histogram, maskers en niveau's komen aan bod.  

Ervaringen en reviews

 • Ik vind dit een goede cursus. Ik volgde in de afgelopen twee jaar alle Photoshop cursussen. In het lesmateriaal staan leuke en creatieve manieren om technische dingen te leren. En les krijgen van een uitlegtalent. Ik ben erg tevreden. Ik kan me geen betere plek wensen.
  Lucas de S.
 • Mijn collega's en ik komen in ieder geval elke keer weer bij jullie terug.
  Egbert S.
 • Wat me opviel tijdens deze cursus is de speelse aanpak van uitleggen zodat alles goed blijft hangen. Je moet wel je hersens gebruiken en wordt dus ook voortdurend geprikkeld om verder te gaan dan je in eerste instantie dacht.
  Sandra F.
 • Ik deed deze cursus nadat ik al een Photoshop cursus elders had gedaan en twee latere Photoshop cursussen hier. Ik ben elke keer weer blij verrast. Deze expertcursus betaalde ik zelf maar ik heb het er graag voor over. Op het werk mogen ze er gewoon van profiteren :)
  Hans J.
 • Deze cursus is voor iedereen die op een serieuze manier Photoshop wil gebruiken. Hoewel de lessen speels zijn is de materie behoorlijk stevig. Het gekke is dat alles zo makkelijk overkomt. Misschien door hoe het wordt uitgelegd. In ieder geval werkt deze aanpak voor mij.
  Maica B de M.
 • Stevig doorwerken maar wel met plezier, dat is wat deze cursus voor mij betekende. Ik ben heel tevreden.
  Gerda E.
 • Na deze cursus ben ik klaar om in Amerika aan de slag te gaan. Jullie weten waarom ik dit alles leerde, wish me luck! Ik stuur links en mail!
  Sandrine de J.
 

Uw Photoshop cursus

Cursus Photoshop Expert

Tijdens deze Photoshop cursus werkt u met de topgereedschappen en functies in Photoshop. U gebruikt maskers en speciale vectoropties. U zet aanpassingslagen, kanalen en kleurprofielen in voor fotobewerking. Tijdens deze cursus past u diepgaande fotocorrectie toe.

Voor wie is deze cursus?

U hebt voor deze cursus alles nodig wat u tijdens de eerste Photoshop Cursus, de Gevorderden cursus en de Professional cursus leert. In sommige gevallen kunt u ook zonder dit alles instromen. Stuur een bericht naar .

Cursus Photoshop Expert, maskers, kanalen, kleurprofielen, niveaus en curves in Photoshop

 

 

Photoshop & Illustrator

TIPVerwerk uw ontwerpen in Illustrator ontwerpen: u kunt uw bewerkte beeldmateriaal hierin moeiteloos integreren. Lees meer informatie over de Illustrator en Photoshop cursus.

Een Illustrator cursus

Als u nog niet weet hoe Illustrator werkt is het handig om te beginnen bij het begin. Vind op onze website informatie over de Illustrator cursus die het beste bij u past.

Photoshop en webdesign

Webdesigner? Met Photoshop maakt u al het nodige beeldmateriaal op maat, brengt u het op kleur en verwijdert u onnodige elementen. Zonder Photoshop hebt u als webdesigner minder mogelijkheden om een website precies zo te krijgen als u wilt. Tijdens onze webdesigner opleiding leert u dus ook werken met Photoshop.

Een webdesign cursus

Als u webdesigner wilt worden kunt u beginnen met het leren van code. Code beheersen betekent grip hebben op de layout van websites. Maar er valt heel wat meer te leren dan code. Vind de webdesign cursus die u nodig hebt.

Photoshop en fotografie

De meeste fotografen leren op de fotovakschool werken met LightRoom en krijgen hooguit de basics van Photoshop uitgelegd. Dat is jammer: met Photoshop kunt u uw foto's namelijk net zo goed bewerken als in Lightroom en vaak zelfs beter. Bovendien hebt u erin de mogelijkheid om met lagen te werken en collage's te maken.

Een fotografie cursus

TIPU kunt bij ons ook leren fotograferen. U krijgt les van een vakfotograaf (en cameraman in Hilversum) die zijn sporen al heeft verdiend. Lees alles over de fotografie cursus van uw keuze en zelfs over video/film cursussen.

 

 

Cursus, korte inhoudsopgave

 

Les 1: Kleurprofielen

Tijdens de eerste les van deze module werkt u met kleurprofielen en wordt u uitgelegd wat deze zijn en wanneer u ze kunt gebruiken.

U kijkt naar kleurbeheer en leert hoe u alles kunt inschakelen en consistent kunt houden.

Aan het eind van deze les kunt u werken met kleurprofielen en deze toepassen. Bovendien kunt u kleurbeheer inschakelen en instellen.

Les 2: Kanalen

Deze les behandelt vanaf de basis de kanalen en hun mogelijkheden in Photoshop. U leert wat een kanaal is en hoe u ze niet alleen nuttig maar ook creatief kunt gebruiken.

Aan het eind van deze les kunt u alle kanalen herkennen en weet u hoe kleuren en kanalen kunnen worden beinvloed.

Les 3: Histogram en niveau's

Tijdens diepgaande fotobewerking komt het histogram goed van pas. Het toont u welke delen 'sterk' of 'minder sterk' zijn en de aanwezige toonwaarden. Tijdens deze les komen het histogram en de toonwaarden en daarmee ook de niveau's aan bod.

Aan het eind van deze les weet u hoe u het histogram slim kunt gebruiken en leert u hoe u de niveau's van beeldmateriaal kunt beinvloeden.

Les 4: curves

Niets is zo verraderlijk als het werken met de curves. U kunt er een foto mee perfectioneren maar ook verpesten. Tijdens deze les werkt u met de curves en integreert u de eerder opgedane kennis zodat er niets mis kan gaan.

Aan het eind van deze les weet u hoe u de curves kunt inzetten voor professionele beeldbewerking.

Les 5: aanpassingslagen

Deze les is gewijd aan bijzondere aanpassingen in combinatie met speciale aanpassingslagen. U gaat kijken naar wat deze lagen te bieden hebben, wanneer u ervoor kiest of juist niet.

Na deze les kunt u kiezen welke aanpassing het beste is voor elk document.

Les 6: maskers niveau 2

Tijdens deze les gebruikt u een ander soort maskers: bijzondere maskers om niet alleen delen van elementen af te dekken maar zelfs om delen van speciale lagen af te dekken.

Na het volgen van deze les kunt u alle lagen in Photoshop inzetten, maskers uitwissellen en bewerken voor een dynamisch en goed resultaat.

Les 7: de toets

Tijdens deze les krijgt u diverse opdrachten om uw kennis te toetsen. De toets bevat een concrete opdracht die u dient uit te voeren.

Aan het eind van deze module kunt u alles in Photoshop gebruiken en inzetten voor professionele fotobewerking. U kunt fotocollages maken en de elementen in kleur op elkaar afstemmen, foto's drukklaar maken, maskers inschakelen en het correcte kleurprofiel gebruiken in de goede kleurmodus.

Nazorg

Na de laatste les gaat u thuis aan de slag. Af en toe zult u nog vragen hebben of tegen dingen aanlopen. U krijgt van ons twee weken nazorg.

 

Volgende startdatum

Deze cursus wordt op inschrijving extra ingeroosterd. Als u zich inschrijft wordt in overleg een startdatum afgesproken. Deze wordt op de website gepubliceerd zodat anderen zich kunnen inschrijven en u ontvangt vervolgens de factuur.

Cursus is inclusief

Digitaal boek in aparte delen
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Anderhalve maand training en support
Twee weken nazorg
Toetsing en examen
Certificering

Cursusduur

In een groep

Zeven weken.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

Een speciaal schema is mogelijk.

Lesduur

In een groep

6 blokken van 2
en 1 blok van 3 uur.

Elk blok duurt een dagdeel.. Elke week start de les op dezelfde tijd.
Een les kan iets langer duren: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

6 blokken van ± 1.45
en 1 blok van ± 2.45 uur.

De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.
De meeste cursisten combineren daarom graag lessen om sneller gereedschappen en onderdelen te kunnen combineren.

huiswerk tijd

U hebt per les ± drie uur nodig voor het huiswerk en ± vijf voor extra opdrachten.
Met een voltijds baan kunt u zich concentreren op alleen het huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

Groepscursus

€   875,00 exclusief BTW
€1058,75 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke training

€ 4780,00 exclusief BTW
€ 5783,80 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Gereserveerde
persoonlijke training

€ 6500,00 exclusief BTW
€ 7865,00 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven