Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Vorige pagina Huiswerk informatie
 

Huiswerk (-tijd) & huiswerk maken

Huiswerk maken? Jazeker. Tenminste, als u zoveel mogelijk wilt leren. Grijp uw kans en maak huiswerk dat zal worden gecheckt en indien nodig gecorrigeerd: u zult er veel van opsteken. 

 
 

Huiswerk: Verplicht en niet verplicht

Het lesmateriaal bevat huiswerk in het huiswerkgedeelte. Sommige huiswerk opdrachten zijn verplicht als u het diploma wilt behalen, anderen maakt u als u tijd en zin hebt.

 

Extra opdrachten =
extra handigheid

Het lesmateriaal bevat extra opdrachten om extra handig te worden met de gereedschappen en functies. U vindt ze dus in de delen die deze gereedschappen en functies behandelen.

Combinatieopdrachten
En puzzels

U vindt in het lesmateriaal ook combinatieopdrachten om alles wat u leert te integreren.

U vindt in sommige cursussen ook puzzels die u kunt oplossen met wat tot dat moment is behandeld.

 

Huiswerktijd

U vindt het huiswerkgedeelte achterin uw lesboek van de week. Het is voorzien van verplichte en niet verplichte opdrachten die als zodanig duidelijk zijn gemarkeerd. Het verplichte huiswerk dient u in te sturen als u het certificaat wilt ontvangen.

Over het algemeen bent u gemiddeld zo'n 4 uur per week kwijt aan het uitvoeren van het huiswerk. Veel cursisten vinden het fijn om er nog meer tijd in te steken. Maar niet iedereen heeft die tijd, u bent dus ook niet verplicht om alles uit te voeren.

Tijd voor extra opdrachten, combinatie opdrachten en puzzels

Het lesmateriaal bevat ook extra opdrachten. Tijdens sommige cursussen krijgt u zelfs puzzels zodat u zoveel mogelijk gereedschappen en functies gaat leren combineren en oplossingen gaat bedenken. Cursisten met een drukke baan hebben niet altijd die mogelijkheid en concentreren zich dan op de belangrijkste opdrachten.

De tijd die u in deze opdrachten steekt staat u vrij. Als u alles uitvoert bent u in totaal zo'n 6 a 8 uur per week kwijt aan deze opdrachten. Sommige puzzels vallen overigens onder het verplichte huiswerk.

Huiswerk insturen

U kunt uw huiswerk insturen voor beoordeling. Dit wordt door alle cursisten gedaan tenzij iemand geen tijd had en het later stuurt. De bedoeling is dat het huiswerk minimaal 24 uur voor de volgende les wordt ingezonden zodat ernaar gekeken kan worden.

Extra hulp

Tijdens het maken van het huiswerk kunt u bellen en mailen voor extra hulp.

Wilt u het certificaat?

Als u het certificaat wilt ontvangen levert u al het verplichte huiswerk in en komt u tijdens de lessen goed mee. Bovendien dient u dan de toets af te leggen. U hoeft de toetsles niet direct na afronding van de cursus te volgen: oefent u gerust tot u zeker bent van uw vaardigheden. Zorg ervoor dat u wel binnen twee maanden na de laatste gewone les de toetsles volgt.

 

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven