Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

 

Fotografie en video cursussen

Professionele foto's maken en leren hoe uw camera werkt? De fotografiecursus met een vakfotograaf als docent is iets voor u. Speciale gelegenheden filmen of bedrijfsfilms maken? Leer het tijdens de videocursus.  

Fotografie & video cursussen tijdelijke
Stop in 2019

 

Uw fotografie/video cursus

Kies uw cursus

Fotograferen en video's maken is populair. Een foto is bovendien al snel gemaakt, zelfs een video is met smart phone, iPad en tablet makkelijk te maken én te delen.

Maar toch... wat zijn goede opnames, waar let u op en ook: hoe werkt uw eigen fototoestel? Om aan deze vragen tegemoet te komen bieden we een pakket nieuwe cursussen aan. U leert fotograferen en films maken voor familie feesten maar ook voor bedrijfspromoties. Onder leiding van mensen uit het vak leert u wat u weten moet voor de perfecte opnames.

 

fotografie & photoshop

Veel fotografen kennen Lightroom of een andere plugin in Photoshop. Toch heeft Photoshop veel meer te bieden. U hebt controle over wat er gebeurt, uw bewerkingen zijn terug te draaien en u kunt erin natuurlijk prachtige fotocollages maken. Zonder Photoshop is er geen complete fotobewerking. Wilt u beginnen met Photoshop? Lees meer over de cursus Photoshop.

videomontage & -bewerking

Het opnemen van video is één ding. Monteren en bewerken is een heel ander. U zult daarvoor met software moeten kunnen werken: video editors.

Tijdens de cursus maken we gebruik van Windows Movie Maker, Final Cut Pro en van Adobe Premiere Elements. Het eerste is gratis, de twee anderen zijn (al dan niet bij ons) te koop vanaf € 100,00.

 

Professioneel Fotograferen

Portretfotografie, landschapsfotografie, werken met bijzondere belichting en speciale instellingen gebruiken: alles komt aan bod tijdens deze inspirerende fotografiecursus. U krijgt les van een professionele fotograaf en cameraman.

Professioneel Video's maken

Een opname maken van een bedrijfsevent, uitje of speciale gelegenheid wordt er alleen maar leuker van als de opname een professionele uitstraling heeft. U leert tijdens onze videocursus waar u tijdens opnames op moet letten. Kadrering, belichting, geluid, continuiteit en meer komen aan bod tijdens deze videocursus.

Video extra: Branding cursus

Branding is een bedrijf bekendheid geven bij het grote publiek waarbij affiniteit met het bedrijf wordt nagestreefd. De consument dient u door goede branding aan dat bedrijf 'te hechten' en het positief te vinden. Het gaat in eerste instantie niet eens zozeer om de producten maar wel om de goede naam van het bedrijf en daarmee om het vertrouwen in hun producten. Tijdens onze video branding cursus leert u waar u op dient te letten en waar het bij branding om gaat.

Professioneel beeldbewerken

Als u eenmaal foto's maakt wilt u ze vast ook kunnen bewerken. De belichting wat aanpassen, elementen uitsnijden, fotocollages maken of kleuren bewerken. U leert dit alles tijdens de gecombineerde Fotografie & Photoshop cursus.

 

STARTDATA en REVIEWS op elke cursus pagina

Een cursus is inclusief

Huiswerk & huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie
Extra hulp via e-mail of telefoon
Certificering

Wat hebt u nodig?

Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

subsidie en termijnen

Subsidies
U kunt voor subsidie in aanmerking komen: alle cursussen en opleidingen worden door het Europese Fonds voor de Grafimedia gesubsidieerd. U dient aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Termijnen
Voor termijnbetaling kunt u een persoonlijk betalingsplan afspreken.
Stuur een bericht naar .

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven