Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Vorige pagina > Opleiding Grafisch Vormgeven
 

Opleiding Grafisch Vormgeven

Tijdens deze opleiding van 35 weken leert u grafisch vormgeven: een mooi geheel maken van tekst, beeld, logo en illustratie. Tijdens deze opleiding leert u óók hoe u die beelden, illustraties en logo zelf maakt.  

Ervaringen en reviews

 • Deze opleiding heeft me alles geleerd wat ik wilde leren. Vanaf de eerste les heb ik ademloos doorgewerkt. Ik ben heel tevreden!
  Machteld P.
 • Mijn eeuwige dank! En wat was het leuk! Ik zou zo nog meer willen leren, misschien webdesign?
  Leon W.
 • Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens elke les van deze opleiding. Jammer dat hij is afgelopen maar ook spannend want nu moet ik er echt mijn brood mee gaan verdienen.
  Sara K.
 • Deze opleiding blijft leuk omdat alle opdrachten fijn zijn om uit te voeren. Ik werd elke week weer verrast.
  Martha P.
 • Alle opdrachten zijn goed doordacht en zorgen voor een snelle integratie van de kennis. Ik maakte heel wat tijd met het huiswerk. Super en degelijke training.
  Mark de V.
 • Ik raad deze opleiding aan iedereen aan die grafische vormgever wil worden. Je leert niet alleen grafisch vormgeven maar ook echt de bestanden die je in InDesign plaatst bewerken. Goud!
  Bert de A.
 • Alles is in evenwicht. Eerst illustraties en logo's en ook foto's bewerken. En daarna InDesign. Ik ben verbaasd over wat ik allemaal weet. En op onze media afdeling vragen ze me tegenwoordig vaak hoe iets moet. Ik zou zeggen: ga naar school!
  Carla G.-van L.
 • Ik kan deze opleiding aanraden omdat je ook als totale beginner leert hoe alles moet. Ik ben zelf heel tevreden over de opleiding. Mijn mede cursisten ook dus we hadden een fijne tijd. Bedankt.
  Jan V.
 • Ik ben zeer tevreden omdat ik alles heb geleerd wat nodig was. De opleiding is tot in de puntjes verzorgd. Wat hem echt af maakt is dat er persoonlijke aandacht is voor elke cursist. Ik kon rekenen op alle hulp, zelfs in het weekend. Waar maak je nog mee dat je in geval van nood je docent zelfs 's avonds nog even mag bellen?
  Marjanne de K.
 • Omdat dit geen massaschool is koos ik ervoor om hier de opleiding te doen. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. De begeleiding is vriendelijk en professioneel. Je weet dat je kwaliteit krijgt en frankly is dit volgens mij het beste wat op de markt is.
  Sonja V.
 • Wat een goeie opleiding, veel geleerd en vanaf nul alles onder controle. Moet alles nog in de vingers krijgen maar komt vanzelf want de opdrachten komen binnen!
  Juan de S. M. L.
 • Ik ben onder de indruk van de inzet van onze docente. Heel veel geduld en niet aflatend enthousiasme, ook in tijden dat ik wist dat er dingen speelden die niet zo leuk waren. Topmens. Bedankt.
  J.K.
 • Omdat ik geen uitkering had mocht ik 'op de pof' deze opleiding doen. Ik ben nu alles aan het afbetalen omdat ik een baan gevonden heb. Deze kans was bijzonder, jullie weten waarom. Heel erg bedankt, ik vergeet dit niet.
  Evelien B.
 

Grafisch  Vormgeven

Complete opleiding van 35 lessen

Als grafisch vormgever combineert u tekst en beeldmateriaal tot een voor lezers aantrekkelijk geheel. Een paar jaar geleden was dit alles wat u hoefde te doen.
Tegenwoordig wordt meer van u verwacht. U zult vaak beeldmateriaal bewerken of fotocollages maken. Uw klant kan een illustratie of logo nodig hebben. De opleiding Grafisch Vormgeven voorziet in die behoefte: u leert met Illustrator, Photoshop én InDesign werken.

Voorkennis

U hebt geen voorkennis nodig, u leert Illustrator, Photoshop en InDesign vanaf nul.

 

Grafisch vormgeven

Grafisch vormgeven is een vak dat in veel diverse disciplines nodig is. U kunt hierbij denken aan vormgeving voor tijdschriften, boeken, brochures maar aan het vormgeven van websites en zelfs games en apps. Grafische vormgeving is een gevoel voor kleur, vlakverdeling en voor de combinatie van beeld en tekst. U zult als grafisch vormgever in deze tijd dus met veel diverse vakgebieden te maken krijgen.

Opleiding, korte inhoudsopgave

 

Illustrator module 1

Adobe Illustrator is het ideale programma voor het maken van decoratieve elementen en logo's. Er kan nog heel wat meer mee: het programma is bedoeld om te illustreren en is voor het vormgeven van bijvoorbeeld visitekaartjes en posters ideaal en superieur aan InDesign. U gaat tijdens uw opleiding Grafisch Vormgeven dus ook leren werken met Adobe Illustrator. Zo kunt u logo's en versierende elementen maar ook eigen illustraties gebruiken in uw tijdschriften, brochures en ander drukwerk.

Les 1: kleur en vorm

Tijdens deze les gaat u leren werken met vorm en kleur. U gaat leren kijken naar hoe objecten zijn opgebouwd en daarmee is deze les ook een les in 'tekenen' en 'gewaarwording'. U gaat elementen structureren en zelfs al beginnen met het natekenen van bepaalde objecten.

Het verdelen van elementen komt ook aan bod: in Illustrator zult u regelmatig alles op de goede plek moeten zetten en verdelen.

Keywords van deze les:
Vorm en kleur, geometrische objecten, kijken en tekenen, de grondslag van illustreren, leren kijken naar vorm, uitlijnen en verdelen

Les 2: tekenen en lagen

Illustrator is natuurlijk het meest bekend als programma waarin illustraties kunnen worden gemaakt. En deze les gaat u dat dus ook al doen.
U gaat ook werken met lagen en slimme tips en trucs leren voor wanneer u deze lagen gebruikt.

Keywords van deze les:
Vrije tekeningen, illustreren, lagen, slimme lagen, lagen inzetten voor speciale doeleinden, bijzondere randeffecten, tekengereedschappen

 

Les 3: transformeren & simuleren

Tijdens deze les gaat u leren hoe u objecten op verschillende manieren transformeert. Dit lijkt eenvoudig (en is het vaak ook) maar onder de kap van de gereedschappen en functies zitten verrassende extra's.
U gaat tijdens deze les ook werken met samengestelde paden. Zo kunt u wel heel bijzondere vormen maken.

Keywords van deze les:
Transformaties, transformatiegereedschappen, slimme combinaties, slim spiegelen, roteren, bijzondere handige instellingen, pathfinder, paden

Les 4: artwork omkleuren &
Slimme transformaties

Deze les is gewijd aan het professioneel omkleuren van ontwerpen. Zo kunt u straks uw klant diverse variaties van uw ontwerpen presenteren. Dit is ook een ideale les voor het werken met voorstellen en plattegronden: u kunt wat u tot nu toe hebt geleerd combineren om wel heel slim om te gaan met de presentatiemogelijkheden in Illustrator.

Keywords van deze les:
Omkleuren, ontwerpen bijkleuren, kleuren instellen, verzadiging, kleurbalans, elementen bijsnijden, ontwerpen presenteren

 

Les 5: maskers

Tijdens deze les gaat u aan de slag met maskers. De technieken die u leert zijn niet alleen nuttig te gebruiken maar ook in te zetten voor bijzondere effecten. U leert alles tijdens deze les.

Keywords van deze les:
Maskers gebruiken, delen maskeren, een ontwerp maskeren, slimme lagen gebruiken, eigen invullingen gebruiken, een invulling plaatsen

Les 6: tekst en spelen

Deze les leert u werken met tekst in Illustrator. Er zijn zeer veel mogelijkheden voor tekst in Illustrator en het is fijn te weten wanneer u wat het beste in kunt zetten.
U gaat tekst erna ook gebruiken in grafieken en speciale ontwerpen.
Tijdens deze les leert u nog een paar bijzonder leuke extra transformatiemogelijkheden kennen. Deze les is een lange les van drie uur.

Keywords van deze les:
Tekst, tekstkaders, opmaak en vormgeving, posters, tekst lezen, kolommen en structuren, grafieken, bijzondere transformaties, plezier met Illustrator

 

Illustrator module 2

Les 1: werken met de pen

De pen is het meest gevreesde gereedschap in Illustrator. Tenminste: als u nog niet weet hoe hij werkt. En leren hoe hij werkt gaat u tijdens deze les zeker leren. U begint vanaf nul en maakt kennis met het gereedschap. Tijdens de les leert u vervolgens allerlei handige instellingen en trucs.

Keywords van deze les:
De pen, paden, pengereedschap, paden splitsen, paden combineren, bezier, curve, ankerpunt

Les 2: overtrekken met de pen

U gaat tijdens deze les voortborduren op wat u de vorige les leren en het pengereedschap gebruiken om over te trekken. U kunt eigen schetsen overtrekken maar ook elementen uit stockfoto's of eigen beeldmateriaal. En dit doet u niet op de automatische piloot: u gaat leren hoe u dit professioneel doet.

Keywords van deze les:
Overtrekken in Illustrator, slimme instellingen tijdens overtrekken, technisch tekenen, speels overtrekken

 

Les 3: actieve mogelijkheden

Tijdens deze les leert u zeer bijzondere mogelijkheden kennen voor het opmaken van ontwerpen. Niet alleen dat: u leert ook hoe u dit dient te doen en welke zaken u dient te vermijden. Samengestelde paden, gesplitste paden en snelle invulling van onderdelen: alles komt aan bod tijdens deze les.

Keywords van deze les:
Actieve gereedschappen, paden combineren, verf, samenstellen van paden, combineren van vaardigheden

Les 4: werken voor
diverse media

Deze les behandelt de mogelijkheden die Illustrator biedt om onder andere op te slaan voor internet. Maar niet alleen dat: u kunt ook opslaan voor andere media. Hoe u dat zo optimaal mogelijk kunt doen leert u deze les.

Keywords van deze les:
Verschillende media, bestanden uitwisselen, combineren met Photoshop, tips en trucs, opslaan voor gebruik in andere applicaties

 

Les 5: Perspectief

Tijdens deze les leert u met de effecten van Illustrator werken. U gebruikt deze niet alleen om uw ontwerpen van extra's te voorzien maar ook om meer mogelijkheden te hebben.

Keywords van deze les:
Effecten, dynamiek, rasteren, bestandstypen

Les 6: symbolen
en EXTRA EFFECTEN

Een onderdeel dat op het eerste gezicht heel eenvoudig lijkt biedt een wel zeer ruim en verrassend pakket aan mogelijkheden als u er zich eenmaal in verdiept. En verdiepen is zeker iets wat u deze les gaat doen. U gaat werken met de Illustrator symbolen en onder andere bibliotheken aanleggen voor regelmatig terugkerende elementen.

Keywords van deze les:
Symbolen, bibliotheken, pen en symbolen, kleuren, handige tips

 

Illustrator afsluitende toetsen

Er zijn voor de Illustrator module twee toetsen: een voor niveau 1, de ander voor niveau 2. U kunt deze toetsen direct na de Illustrator modules afleggen of u doet ze op een ander tijdstip. U kunt de toetsen op dezelfde dag doen maar ook op verschillende dagen.
U kunt de toetsen tot binnen twee maanden na afronding van uw opleiding doen.

 

Photoshop module 1

Als vormgever gaat u in InDesign beeldmateriaal en tekst samenvoegen tot een aantrekkelijk geheel. Tegenwoordig wordt van grafisch vormgevers steeds meer verlangd. U zult in de praktijk beeldmateriaal vaak moeten kunnen bewerken. Dat gaat u doen met Illustrator en met Photoshop. Met Illustrator bewerkt u vector gebaseerd materiaal als logo's en illustraties, met Photoshop fotografisch materiaal als stockfoto's en eigen foto's.

Les 1: fotocollages maken

U gaat tijdens deze les leren hoe u elementen vrijstaand maakt en kunt combineren: u gaat dus ook al werken met lagen.
Als u iets hebt uitgesneden wilt u natuurlijk dat het mooi met andere elementen te combineren is. Tijdens deze les leert u hierop dus ook letten.

Keywords van deze les:
Fotocollage, foto's combineren, vrijstaand maken, uitsnedes bewerken.

 

Les 2: kleur en schilderen

Tijdens deze les leert u letten op kleur. U gaat ook werken met bijzondere invullingen die belangrijk zijn voor het maken van achtergronden. Zo kunt u straks beter producten presenteren.

U gaat ook tekengereedschappen gebruiken. Al tekent of schildert u niet: in Photoshop hebt u deze gereedschappen dagelijks nodig: ze staan aan de basis van zeer veel fotobewerking. En daar gaat u deze les dus ook al mee beginnen.

Keywords van deze les:
Kleur, gradient, invullingen, schilderen, tekenen, retoucheren

 

Les 3: fotocorrecties &
beeldmateriaal op maat maken

Deze les snijdt u foto's bij en maakt ze precies op maat. U herstelt ook perspectief. U maakt ook kennis met de eerste foto correcties. U geeft delen meer of minder contrast, herstelt kleuren en werkt met verscherping en vervaging.

Keywords van deze les:
Fotocorrectie, retoucheren, bijsnijden, perspectief herstellen, op maat maken, beeldbewerking

Les 4: handigheidjes, tips & trucs

Tijdens deze les leert u allerlei handige zaken om efficiënt te kunnen werken. U leert hoe u zo goed mogelijk transformeert en waar u tijdens transformeren op moet letten. U gaat bovendien uw documenten structureren en voorzien van extra's om elementen perfect vindbaar te maken.

U leert extra technieken om nog betere selecties te maken. Bovendien integreert u zaken uit de vorige lessen zodat de behandelde onderdelen goed kunnen worden gecombineerd.

Keywords van deze les:
Lagen, structuur, filters, creatief, fotobewerking, selecties aanpassen, slimme selectiecombinaties, kennis integreren

 

Les 5: filters

U werkt deze les met de filters. Filters kunnen worden gebruikt voor speciale effecten en voor bijzondere correcties. De filters vormen een belangrijk onderdeel van Photoshop, ze worden lang niet alleen voor leuke maar vooral ook voor nuttige aanpassingen gebruikt.

Keywords van deze les:
Tekst, tekstmaskers, kleur, creatief met selecties, anti alias, tekstkaders, tekstsoorten, lettertype

les 6: tekst

Tekst is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een ontwerp. Er zijn zaken waar u op moet letten als u tekst in Photoshop gebruikt. Bovendien biedt het werken met tekst bijzonder veel leuke extra's die u dus ook gaat leren.

Keywords van deze les:
filters, creatieve collages, slimme combinaties met bijzonder uiterlijk

 

Photoshop module 2

Les 1: werken met resoluties

Deze les is gewijd aan het werken met resoluties. Dit is echt een onderdeel dat u zult moeten leren kennen: u krijgt er direct mee te maken als u ontwerpen moet aanleveren voor druk of gebruik in andere programma's.

Keywords van deze les:
PPI, DPI, verschil tussen DPI en PPI, resolutie, beeldresolutie, documenten schalen, interpolatiemethodes

Les 2: speciale aanpassingen

Een foto zal meestal nog niet optimaal zijn als u hem gaat gebruiken. De kleuren moeten worden gecorrigeerd, elementen moeten worden onverzadigd of juist meer verzadigd. De puntjes op de i zet u tijdens deze les.

Keywords van deze les:
Verzadiging, verscherping, correcties, foto's optimaliseren, zwart en wit, speciale effecten, sepia, sfeer

 

Les 3: speciale bewerkingen
en multimedia

Photoshop biedt veel bewerkingsmogelijkheden. Een paar springen er zo uit in mogelijkheden dat ze meer aandacht verdienen. U gaat leren hoe u elementen op verschillende manieren kunt transformeren en optimaliseren.

Uw opleiding is niet compleet als u niet weet hoe u beeldmateriaal zo optimaal mogelijk opslaat. Deze les is hieraan dus ook gewijd.
U leert ook diverse bestandstypen kennen zodat u weet wanneer u welke soort kunt gebruiken en wat hun voor- en nadelen zijn. In de praktijk kunt u dan snel en vaardig de juiste beslissing nemen.

Keywords van deze les:
Speciale transformaties, speelse aanpassingen,
Opslaan voor meerdere media, diverse bestandstypen, TIFF, JPEG, BMP, layered, RAW, NEF, PNG, GIF

Les 4: fotorestauratie

Deze les is gewijd aan het restaureren van bestanden. Iedereen kan wel een puistje wegwerken maar hoe u dat professioneel doet leert u tijdens deze les. U gaat bovendien op nog heel wat manieren bestanden restaureren en slimme tips en trucs uit de vorige lessen combineren.

Keywords van deze les:
Rimpels en puistjes verwijderen, portretrestauratie, beschadigde bestanden bewerken

Les 5: patronen en brushes

Tijdens deze les gaat u leren hoe u patronen maakt voor gebruik in Photoshop. U gaat diverse gereedschappen en functies gebruiken om patronen te maken. Er wordt gelet op diverse zaken zodat van alles kan worden gecombineerd.

Meer weten over 'echte dessins' zoals in de behang- en modeindustrie worden gebruikt? U vindt de informatie op de Photoshop dessins cursus pagina.

Tijdens deze les gaat u ook uw eigen brushes maken zodat u met alle mogelijke gereedschappen die deze gebruiken uw eigen effecten kunt bereiken.

Keywords van deze les:
Dessins, speciale invullingen, patronen, patroongereedschappen

 

les 6: speciale transformaties

Tijdens deze les werkt u met bijzondere transformaties en gebruikt u speciale effecten voor het maken van wikkels of het restaureren met perspectief

Keywords van deze les:
Transformeren, vervloeien, schilderen, oppervlak en structuur, perspectief

Photoshop afsluitende toetsen

Er zijn voor de Photoshop module twee toetsen: een voor niveau 1, de ander voor niveau 2. U kunt deze toetsen direct na de Photoshop modules afleggen of u doet ze op een ander tijdstip.
U kunt de toetsen op dezelfde dag doen maar ook op verschillende dagen.
U kunt de toetsen tot binnen twee maanden na afronding van uw opleiding doen.U kunt de toetsen tot binnen twee maanden na afronding van de verschillende modules doen.

 

InDesign module

Tijdens de InDesign module komen alle onderdelen die u geleerd hebt bij elkaar. U kunt logo's ontwerpen, foto's bewerken en u weet hoe u illustraties vanaf nul maakt. U hebt tijdens Illustrator al met tekst leren werken: u bent klaar voor de overstap naar InDesign. U gaat in InDesign alle elementen mooi bij elkaar leren plaatsen en tijdschriften, brochures, boeken of andere meerbladige documenten maken.

Les 1: kennismaken met inDesign

Tijdens deze les gaat u kennismaken met InDesign. Een van de belangrijkste zaken is gevoel krijgen voor kleur en vlakverdeling. Dit komt tijdens deze les al aan bod en wordt tijdens de komende lessen uitgebreid. Ook kleurenleer komt tijdens deze les aan bod.

U gaat werken met diverse gereedschappen en leren wat ze in hun mars hebben.

Keywords van deze les:
Vlakverdeling, kleur, evenwicht in opmaak, consistent kleurgebruik, invullingen opslaan, tint en kleur

Les 2: werken met tekst

Tekst is in InDesign zeer belangrijk. Tekst opmaken en typografie verdienen dan ook de volle aandacht. U kijkt tijdens deze les dus ook goed naar de eerste instellingen voor tekst.

Keywords van deze les:
Tekst opmaken, kolommen, paragrafen, tekstindeling, paragraafopmaak, tekstkaderopmaak, typografie, tekst en vormgeving

 

Les 3: werken met beeldmateriaal

Naast tekst is beeldmateriaal in InDesign belangrijk. En het lijkt zo eenvoudig: een beeld invoegen. Maar onder de oppervlakte kan er heel wat mis gaan. Tijdens deze les leert u hoe u alles beheersbaar houdt en hoe u de ingevoegde beelden optimaal kunt inzetten voor een mooie vormgeving.

Keywords van deze les:
Beeldmateriaal invoegen, links bekijken, resolutie in de gaten houden, beeldmateriaal bewerken, gekoppelde bestanden, tekst en beeld combineren

Les 4: masters en tekststijlen

Tijdens deze les gaat u leren werken met de zogenaamde 'masters' en stramienen. Deze vormen het hart van een opmaak voor meerbladig materiaal. U gaat leren werken met de verschillende mogelijkheden die InDesign hiervoor biedt.

Ook de tekststijlen komen aan bod: tekenstijlen en paragraafstijlen, alles wordt behandeld.

Keywords van deze les:
Master, beeldmateriaal, layout, stramien, kolommen, evenwichtige opmaak, spreads en multiple masters

 

Les 5: lagen, tips en tekenen

U gaat tijdens deze les kennis maken met de InDesign lagen. Deze zijn bijzonder handig voor het professioneel opmaken van documenten die naar de drukker moeten. Wat u dient te laten en vermijden komt aan bod.

U gaat ook werken met speciaal geplaatste tekst en kijken naar wat u kunt doen met samengestelde paden. Zo kunt u elementen maken die de vormgeving van de pagina nog makkelijker en mooier maken.

Keywords van deze les:
Beeldmateriaal invoegen, links bekijken, resolutie in de gaten houden, beeldmateriaal bewerken, gekoppelde bestanden, combineren van beeld en tekst

Les 6: vormgeven en extra's

Tijdens deze les gaat u kennismaken met echte vormgeven: u gaat daadwerkelijk grafisch ontwerpen. Tijdens deze les leert u hoe u InDesign kunt gebruiken voor het opmaken van media met speciale vereisten. U gaat kijken naar consistente vlakverdeling en positionering van beeld en tekst. TiU leert een spread aantrekkelijk opmaken. Welke kleuren werken goed samen, wanneer gebruikt u welke kleursoort, wat is een goed lettertype voor een bepaald doel, welk lettertype dient u juist te vermijden en hoe kunt u, als u eenmaal over voldoende kennis bezit, het bovenstaande negeren en doen wat u wilt? Alles komt aan bod.

Keywords van deze les:
Boeken, voorpagina's, spreads, consistente layout, combineren van stijlen, speciale tekstmogelijkheden

 

Afsluitende module: examen

Tijdens deze les maakt u een compleet tijdschrift. Natuurlijk kunt u niet in twee uur zo'n opdracht af krijgen: u zult hier tijdens uw cursus dus ook naar toewerken en zijn voorbereid.

Uw eigen tijdschrift: vorm en stijl
Na wat u hebt geleerd kunt u een formaat en opmaak bepalen voor een tijdschrift. U bepaalt zelf waar uw tijdschrift over gaat of kiest uit de onderwerpen die we voorstellen.

Uw eigen tijdschrift: beeldmateriaal
In het tijdschrift gebruikt u beeldmateriaal dat u zelf in de correcte resolutie hebt opgemaakt, op kleur hebt gebracht en gerestaureerd.

Uw eigen tijdschrift: illustraties
U gebruikt in uw tijdschrift ook decoratieve elementen die u in Illustrator hebt gemaakt, compleet met een eigen logo.

Aan het eind van deze opleiding kunt u vanaf nul logo's ontwerpen en illustraties maken, professioneel foto's bewerken en bovendien een aantrekkelijke layout maken van aangeleverd en zelf geproduceerd beeldmateriaal en goed opgemaakte tekst.

 

 

Volgende startdatum

 

Opleiding is inclusief

Digitale boeken in aparte delen
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Hulp tussen lessen door
Twee weken nazorg
Toetsing en examen
Certificering

Opleidingsduur

In een groep / Video

5 modules, 1 maand per module
1 maand voor toetsen & examens

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

U kunt zelf een scholingsschema samenstellen.

Lesduur

In een groep

35 lessen van ongeveer 1:45 uur.
Telkens per 2 lessen gecombineerd.

Elk blok duurt een dagdeel.. Elke week start de les op dezelfde tijd.
Een les kan iets langer duren: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

U kunt een eigen schema maken.
Per 2 lessen gecombineerd .

De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.
De meeste cursisten combineren daarom graag lessen om sneller gereedschappen en onderdelen te kunnen combineren.

huiswerk tijd

U hebt per les ± drie uur nodig voor het huiswerk en ± vijf voor extra opdrachten.
Met een voltijds baan kunt u zich concentreren op alleen het huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 16 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Opleidingstarief

Groepscursus

€ 4.495,00 exclusief BTW
€ 5.483,95 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke training

€ 5.995,00 exclusief BTW
€ 7.253,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Gereserveerde
persoonlijke training

€ 8.895,00 exclusief BTW
€ 10.648,00 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven