Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

CSS code: consequente website vormgeving en webpagina's snel in uiterlijk aanpassen.

Een dynamisch beroep waarin veel verschillende media samen komen. Webdesign is voortdurend in ontwikkeling.

Complete Webdesigner Opleiding: HTML, CSS + Dreamweaver, Photoshop/Illustrator + Flash + SEO (zoekmachine optimalisatie).

Leer in 7 weken Flash animaties maken met geluid en interactie. Flash staat ook aan de basis van apps.

Webdesigner: HTML en CSS code voor webeditors en bv. WordPress. Maak of bewerk graphics voor de website in Photoshop en maak interactieve banners.

U bevindt zich hier: Home > Webdesign Cursussen Algemeen > Dreamweaver Gevorderden cursus
 

Dreamweaver Gevorderden Cursus

Tijdens deze Dreamweaver cursus maakt u websites met HTML5, CSS (stylesheets), geavanceerde styles, classes en ID's. U positioneert elementen, integreert scripts, maakt eigen sjablonen en beheert websites.  

Ervaringen en reviews

 • Deze cursus volgde ik na een maand oefenen na de eerste Dreamweaver cursus. Hij sluit mooi aan en is weer duidelijk als altijd. Wat ik altijd fijn vind is de extra hulp tussendoor. Toen ik helemaal vast zat kon ik op de docent rekenen, heel fijn.
  Marno W.
 • Degelijke cursus met goed lesmateriaal. Goede sfeer en veel geduld tijdens de lessen. Ook heel veel gelachen!
  Jorien T.
 • Ik vond deze cursus aan de pittige kant. Vooral de lessen over positionering met CSS vond ik lastig. Ik moet daarmee nog flink gaan oefenen. Maar voor iemand die met nul verstand van code aan de eerste cursus begon is dit echt een mijlpaal. Ik ben enthousiast.
  Astrid R.
 • Ik vond het een duidelijke cursus die alles goed uitlegt. Prima locatie, heel handig als je vanuit Hoofddorp komt :) Het was voor mij echt opstappen uitstappen klein stukje. En dan met plezier aan de slag.
  Gerard S.
 • Zo, deze cursus is ook weer afgerond. Bedankt voor de lessen en een fijne vakantie!
  Tom de H.
 • Professionele begeleiding met passie, waar vind je dat nog. Ik ben tevreden en kan nu websites bouwen. En daar ging het me om. Bedankt voor de stagetip!!!
  Mark M.
 • Heel fijn dat ik nu zoveel van Dreamweaver weet. Ik wil nog meer leren! Komt er nog een Expert cursus? Met databases en dergelijke?
  Jojanke B.
 • Nu kan ik eindelijk de website van mijn baas goed bijhouden. Want stoer dingen roepen en doen was voor mij niet genoeg. Ik moest het toch echt gaan leren.
  Vos
 • Ik vond deze cursus wel zwaar. Het is best veel oefenen. Maar het is per slot van rekening wel de bedoeling dat ik het leer. Wel gek dat huiswerk maken verplicht is hier, moest ik aan wennen maar eerlijk is eerlijk: het hield me bij de les! En dit weekend met de meiden wat drinken om het af te sluiten!
  Rens
 

Uw webdesign cursus

Dreamweaver Gevorderden Cursus

Deze Dreamweaver Gevorderden Cursus leert u geavanceerde HTML/HTML5 en CSS code mogelijkheden. U gebruikt gepositioneerde elementen en plaatst ze bijvoorbeeld absoluut of relatief voor de perfecte layout van elke website. U animeert paginaelementen met CSS en scripts.
Met het Content Management Systeem van Dreamweaver beheert u websites en u maakt bovendien speciale formulieren.

Voorkennis?

U dient voor deze cursus Dreamweaver, HTML en CSS code te kennen. Als u dat niet kunt is de cursus HTML, CSS en Dreamweaver de ideale basis voor deze Gevorderden cursus.

Cursus Dreamweaver Gevorderden in Amsterdam

 

Websites ontwerpen of bouwen?

Websites ontwerpen is iets anders dan websites bouwen. Voor het ontwerpen van websites wordt vaak gebruik gemaakt van Illustrator of Photoshop. Hierin maakt u het ontwerp dat u voor ogen hebt en kunt dit naar uw klant sturen. Uiteindelijk bouwt u aan de hand van dit voorbeeld de website.

Voor websites bouwen gebruikt u code en een webeditor als Dreamweaver.

Webdesigner opleiding

Als webdesigner dient u tegenwoordig veel te kunnen. Er wordt niet alleen verwacht dat u de website ontwerpt: u moet hem vaak ook bouwen.

Tijdens onze webdesigner opleiding gaat u dus ontwerpen én bouwen en krijgt een compleet pakket aan vaardigheden: HTML, CSS (Cascading Style Sheets), SEO, Photoshop en Flash.

Webdesign en Dreamweaver

Wilt u met Dreamweaver leren werken? Volg dan de cursus 'HTML, CSS en Dreamweaver' of de cursus 'Dreamweaver Gevorderden'.

Webdesign, Photoshop & Illustrator

Voor webdesigners zijn twee andere programma's handig: Photoshop en Illustrator.

Photoshop: tijdens de webdesigner opleiding leert u werken met Photoshop om websites te ontwerpen en beeldmateriaal te bewerken voor gebruik in uw websites.

Illustrator wordt veel voor het ontwerpen van websites gebruikt én voor elementen die u in Flash wilt animeren. Als u Photoshop al beheerst kunt u de module vervangen door Illustrator. U kunt in Illustrator geen foto's bewerken, daar hebt u Photoshop voor nodig.

Webdesign en Flash

Als webdesigner zult u regelmatig iets moeten doen in Flash. Uw klanten kunnen een geanimeerde banner of advertentie vragen of u dient een zelfstandige animatie te maken, of zelfs een ontwerp voor een app. Lees meer over de Flash cursus en wat u met Flash kunt doen.

 

 

 

 

Cursus, korte inhoudsopgave

 

Les 1: efficiËnt werken

Tijdens deze les leert u welke handige functies Dreamweaver te bieden heeft als u eenmaal als professionele webdesigner aan de slag gaat. Verrassende extra's komen aan bod.

Taken automatiseren
Speciale functionaliteit
Integratie van elementen en documenten

Les 2: gepositioneerde elementen

Deze les maakt u kennis met gepositioneerde elementen. U maakt layouts voor websites die voor elke browser en reader geschikt zijn.

Gepositioneerde elementen, deel 1
Speciale opmaaktechnieken

Les 3: speciale positionering

Tijdens deze les positioneert u onderdelen van een website op bijzondere manieren. Het 'box model' en heel wat meer komt aan bod. U positioneert elementen bijvoorbeeld absoluut of relatief met behulp van CSS positionering.

Boxmodel
Diverse positioneringstypen
Layouts met combinaties van elementen
Layouts met moderne positioneringstechnieken

Les 4: Content management

Dreamweaver is een krachtig CMS systeem. U leert dit content management system gebruiken en ook hoe u met sjablonen (Dreamweaver templates) werkt. Natuurlijk from scratch: u beheerst inmiddels code en niets is beter dan een eigen, uniek ontwerp.

Werken met templates
Eigen sjablonen maken
Websites beheren
Handige beheermodules

Les 5: Speciale CSS opmaak

U werkt tijdens deze les met bijzondere extra CSS mogelijkheden. U combineert wat u geleerd hebt om met krachtige classes, styles en meer de elementen precies zo vorm te geven als u wilt.

Speciale CSS mogelijkheden
Trucs met CSS
Speciale stijlen en klassen

Les 6: Behaviors en Spry

Deze les is een extra lange les. U gaat werken met de 'Spry' mogelijkheden van Dreamweaver en de gegenereerde code leren aanpassen.

U gaat ook aan de slag met speciale behaviors zodat de elementen op de pagina bijvoorbeeld kunnen worden verborgen of opgeroepen wat voor dynamischer websites ideaal is.

Speciale formulieren
Werken met Spry
Dynamische elementen
Animeren en effecten

Les 7: toetsproject

Deze les is de laatste les: u gaat opdrachten uitvoeren en aan uw slotproject werken. Met uw docent wordt alles besproken en u krijgt tips.

Aan het eind van deze cursus kunt u moderne layouts voor websites maken en begrijpt u wat de code van content management systemen als bijvoorbeeld WordPress, die hiermee werken, inhoudt. U kunt geavanceerde CSS inzetten om uw websites goed vorm te geven.

Nazorg

Na de laatste les gaat u thuis aan de slag. Af en toe zult u nog vragen hebben of tegen dingen aanlopen. U krijgt van ons twee weken nazorg.

 

Volgende startdatum

Ma. 9 september 2013 15:30 - 17:30

Cursus is inclusief

Digitaal boek in aparte delen
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Anderhalve maand training en support
Twee weken nazorg
Toetsing en examen
Certificering

Cursusduur

In een groep

Zeven weken.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

Een speciaal schema is mogelijk.

Lesduur

In een groep

6 blokken van 2
en 1 blok van 3 uur.

Elk blok duurt een dagdeel.. Elke week start de les op dezelfde tijd.
Een les kan iets langer duren: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

6 blokken van ± 1.45
en 1 blok van ± 2.45 uur.

De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.
De meeste cursisten combineren daarom graag lessen om sneller gereedschappen en onderdelen te kunnen combineren.

huiswerk tijd

U hebt zo'n acht uur per les nodig voor het huiswerk en de extra opdrachten.
Met een voltijds baan kunt u zich concentreren op alleen het huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

Groepscursus

€   875,00 exclusief BTW
€1058,75 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke training

€ 1195,00 exclusief BTW
€ 1445,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Gereserveerde
persoonlijke training

€ 1695,00 exclusief BTW
€ 2050,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven