Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Vorige pagina > Over CreativePark
 

Over CreativePark

Met een cursus bij CreativePark is succes verzekerd. U leert alles vanaf nul met uitgebreid lesmateriaal. U krijgt klassikaal les met tussendoor hulp van uw docent via e-mail of telefoon. Succes en veel plezier!  

Reclame-vrije website, ad free site.Op onze website geen advertenties en dus ook geen commercieel onderstreepte woorden.

De links naar relaties zijn dus ook niet betaald, we linken alleen naar bedrijven die volgens ons prima bezig zijn.

 

De start

CreativePark is opgericht om mensen écht te leren werken met Adobe programma's. De nieuwe trend van lesgeven (een docent doet het voor, daarna zoek je het zelf maar uit met YouTube tutorials) beviel niet. We wilden het anders doen.

 

 

We geven les in Illustrator, Photoshop, InDesign, Dreamweaver en Flash en in HTML en CSS code, Microsoft software en omgaan met computers.

We ontwikkelen lesmateriaal voor grafische scholen, CreativePark en Adobe software. We hebben nooit geadverteerd, cursisten verwijzen elkaar door of we worden gevonden op internet. Sinds 2015 zijn we samen met LearningTrain.

 

De oprichter

De oprichter tekende altijd veel. Toen hij halverwege de jaren negentig Illustrator leerde kennen is hij om: hij tekent vrijwel alleen nog digitaal. Toch wordt de materie steeds meer gemist, over een poos komen dus op verzoek 'echte' tekenlessen om cursisten de basics en meer van tekenen te leren.

 

Hij werkte vanaf het begin van de jaren negentig voor drukkerijen en weet dus wat de meeste drukprocessen inhouden. Bovendien houdt hij voor CreativePark de vinger aan de pols van de ontwikkelingen in de grafische industrie.

 

Docenten

Het is belangrijk dat u van vakmensen les krijgt. Onze docenten hebben dus ook hun sporen in de wereld van grafisch ontwerp en webdesign verdiend.

Grafisch Vormgeven
Tijdens grafisch vormgeven cursussen krijgt u les van docenten die werkzaam zijn in de wereld van grafisch vormgeven wereld. Of ze nu boeken hebben vormgeven (en dat nog meestal naast het lesgeven nog doen), tijdschriften, jaarboeken of ander artwork, u krijgt dus les van een ervaren vormgever.

Tijdens grafische vormgeving leert u letten op kleur, verhouding en typografie. U leert alles om direct in de praktijk aan de slag te kunnen.

llustrator en Photoshop
Tijdens een cursus Illustrator of een cursus Photoshop krijgt u les van een fotograaf, vormgever, illustrator of beeldbewerker die u alles kan uitleggen over deze software pakketten. De nadruk ligt altijd op én veel weten, én kunnen uitleggen én alle mogelijkheden creatief kunnen inzetten.

 

Webdesign
Voor webdesign krijgt u les van mensen die kennis van code hebben en niet alleen met CMS kant en klare websites kunnen bouwen. U krijgt dus gedegen training om ook ú zo onafhankelijk mogelijk te maken van content management systemen. Want kennis van code is grip hebben op content en uiterlijk van websites.

Maar natuurlijk is er ook ruimte voor CMS: u kunt hier leren werken met bijvoorbeeld WordPress en zelfs leren hoe u uw eigen 'themes' kunt maken.

Fotografie en video
Tijdens deze cursussen krijgt u les van fotografen of mensen uit de wereld van documentaires en film. Zij hebben jarenlange ervaring met het maken van professionele opnames en door die ervaring ook veel kennis van alles wat hier omheen kan spelen zoals rechten, branding en werken met speciale bestanden en software.

 

 
 
 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven