Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Photoshop Cursussen Algemeen
 

Adobe Photoshop cursussen

Foto's uit uw digitale camera of stock foto's bewerken? Achtergrond & rimpels verwijderen, restaureren, lagen, kanalen en maskers gebruiken? In Photoshop bewerkt u beeldmateriaal op een professionele manier.  

 

Uw Photoshop cursus

Kies uw Photoshop cursus

Adobe Photoshop biedt door een uitgebreid pakket aan gereedschappen en functies een heel pakket aan cursussen op:

Algemene cursussen
Photoshop cursus
Cursus Photoshop Gevorderden
Cursus Photoshop Professional
Cursus Photoshop Expert

Gespecialiseerde cursussen
Bijvoorbeeld de Cursus Photoshop Dessins, de Cursus Photoshop Paden en Pen, de cursus Photoshop Brushes maken of de Cursus Photoshop maskers.

STARTDATA en REVIEWS op elke cursus pagina

 

Photoshop & Illustrator

Verwerk uw ontwerpen in Illustrator ontwerpen: u kunt uw bewerkte beeldmateriaal hierin moeiteloos integreren. Lees meer informatie over de Illustrator en Photoshop cursus.

Een Illustrator cursus

Als u nog niet weet hoe Illustrator werkt is het handig om te beginnen bij het begin. Vind op onze website informatie over de Illustrator cursus die het beste bij u past.

Photoshop en webdesign

Webdesigner? Met Photoshop maakt u al het nodige beeldmateriaal op maat, brengt u het op kleur en verwijdert u onnodige elementen. Zonder Photoshop zult u als webdesigner minder mogelijkheden hebben om een website precies zo te krijgen als u wilt. Tijdens onze webdesigner opleiding leert u dus ook werken met Photoshop.

Een webdesign cursus

Als u webdesigner wilt worden kunt u beginnen met het leren van code. Code beheersen betekent grip hebben op de layout van websites. Maar er valt heel wat meer te leren dan code. Vind de webdesign cursus die u nodig hebt.

Photoshop en fotografie

De meeste fotografen leren op de fotovakschool werken met LightRoom en krijgen hooguit de basics van Photoshop uitgelegd. Dat is jammer: met Photoshop kunt u uw foto's namelijk net zo goed bewerken als in Lightroom en vaak zelfs beter. Bovendien hebt u erin de mogelijkheid om met lagen te werken en collage's te maken.

Een fotografie cursus

U kunt bij ons ook leren fotograferen. U krijgt les van een vakfotograaf die zijn sporen al heeft verdiend. Lees alles over de fotografie cursus van uw keuze en zelfs over video/film cursussen.

 

 

photoshop opleiding

Deze Photoshop opleiding biedt u het beste wat Photoshop te bieden heeft. U start als beginner en wordt begeleid naar professioneel en creatief gebruiker van Adobe Photoshop: een uitgebreid programma voor beeldbewerking.

 

Welke cursus kiezen?

Kijk op deze pagina voor een antwoord. U kunt ook bellen of mailen.

Illustrator / photoshop?

Kijk op deze pagina voor een vergelijking.

Een cursus is inclusief

Digitaal boek in aparte delen
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Nazorg, de duur afhankelijk van cursus
Toetsing en examen (indien toepasselijk)
Certificering of bewijs van deelname

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

subsidie en termijnen

U kunt voor subsidie in aanmerking komen: alle cursussen en opleidingen worden door het Europese Fonds voor de Grafimedia gesubsidieerd. U zult aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen.

Voor termijnbetaling kunt u een persoonlijk betalingsplan afspreken.
Stuur een bericht naar .

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven