Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013 Illustrator artwork

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Illustrator Cursussen Algemeen > Illustrator en Photoshop combineren
 

Illustrator en Photoshop combineren

Deze cursus leert u handigheidjes over het combineren van Illustrator en Photoshop elementen. Achtergrond in foto's onzichtbaar maken in Illustrator, slimme elementen en rasterfuncties: alles komt aan bod.  

Ervaringen en reviews

 • Wat een handige extra cursus. Ik wist niet dat er zoveel handigheidjes in Adobe zaten.
  Mari de V.
 • Leuke extra cursus. Deze is handig voor als je al goed met Illustrator en Photoshop kunt werken (staat ook op de site) anders ga je achter lopen en snap je sommige dingen niet. Dus vraag of je genoeg weet om mee te doen. Bij mij zat iemand in de groep die nog niks wist van geen van beide. Voor haar lastig en voor ons minder leuk!
  Karin S.
 • Mooi zo, eindelijk ben ik handig met combineren van deze twee in de Adobe suite. Op mijn werk hoef ik geen hulp meer te vragen, ik kan doorwerken en ben nu veel relaxter.
  Amanda T.
 • Ik had altijd gedoe met dingen die ik moest combineren, soms werd iets veel te groot of klopte de resolutie niet. Ik snap alles nu, fijn!
  René H.
 • Efficiente training, heel waardevol. Fijn dat er vragen konden worden gesteld en dat er ook antwoorden waren, dat mis ik op veel andere plekken.
  Antoine van W.
 • Nuttig hoor! Ik ben blij. Ook mijn collega's haha!
  Hartelijke groeten
  Nanette J.
 • Ik had eigenlijk meer van de basis moeten weten voordat ik meedeed. Maar dat ga ik goedmaken! Ik kom voor de Illustrator cursus terug. Verheug me nu al.
  Manuela G.
 

Uw Illustrator cursus

Illustrator & Photoshop Combineren

Adobe Illustrator en Photoshop combineren levert in de praktijk de meest fantastische combinaties op. Voor de beste resultaten is het handig te weten wat er allemaal mogelijk is en welke slimme trucs Adobe in petto heeft. Tijdens deze cursus leert u mooie combinaties.

U gaat Illustrator elementen combineren met Photohop ontwerpen en andersom. En u leert tegelijk tips en trucs waardoor u tijdens het werk allerlei combinaties kunt maken.

Voorkennis?

Deze cursus is geschikt voor cursisten die al Illustrator én Photoshop ervaring hebben.

Cursus Illustrator en Photoshop combineren, inschrijven

 

Photoshop cursus

In de praktijk combineert u Illustrator vaak met Photoshop om ontwerpen 'zachter' te maken, Photoshop dessins in Illustrator te gebruiken of Illustrator artwork te combineren met foto's. Tijdens de cursus 'Illustrator & Photoshop' combineert u Illustrator- en Photoshop artwork.

TIPHet is raadzaam zowel Illustrator als Photoshop te beheersen. Lees de informatie over de Photoshop cursus die het beste bij u past.

Illustrator & webdesign

Tijdens een webdesign cursus wordt de website vaak in Illustrator ontworpen. Niet alleen de website, ook alle mogelijke iconen en knoppen kunnen vaak het handigst in Illustrator worden gemaakt. Kijk hieronder maar.

Illustrator webdesign icons download buttons

Hoewel voor webdesign (het ontwerpen van websites) ook vaak Photoshop wordt gebruikt komt dit vaak door onbekendheid met Illustrator. Lees meer over webdesign.

Illustrator & Flash

Tijdens de Flash cursus is Illustrator onontbeerlijk. In Illustrator ontwerpt u sneller en beter de elementen die u wilt animeren. U kunt bovendien in lagen werken en deze slim inzetten voor het bouwen van de scenes in Flash.
Lees meer over een Flash cursus.

Illustrator & CAD

Architecten gebruiken Autodesk programma's als AutoCAD en Revit om hun ontwerpen in op te bouwen. Ook zij kunnen Illustrator in de dagelijkse praktijk gebruiken om hun ontwerpen op een voor klanten zo aantrekkelijk mogelijke manier te presenteren.

Illustrator en apps

Voor het ontwerpen van apps en interfaces is Illustrator ideaal. U kunt erin ontwerpen maken die schaalbaar zijn. Als er een update is voor bijvoorbeeld de iPad wordt vaak de resolutie verhoogd. Met Illustrator is dat geen probleem: u slaat uw ontwerp gewoon groter op zonder kwaliteitsverlies.

TIPIllustrator bevat standaard al icons om mee aan de slag te gaan, zie een paar voorbeelden hieronder. Maar het leukste is natuurlijk om ze zelf te maken.

App, interface en logo ontwerpen in Illustrator

 

 

Cursus, korte inhoudsopgave

Illustrator en photoshop

Tijdens deze les maakt u kennis met de vele mogelijkheden die Adobe biedt om elementen uit Illustrator en Photoshop met elkaar te combineren. Zo krijgt u het meest originele en persoonlijke artwork en ontwerp.

U combineert uw vector artwork met Photoshop elementen. En u voegt uw Photoshop elementen toe aan Illustrator ontwerpen.

U leert bovendien slimme tips om het maken van een ontwerp, presentatie of ander artwork soepel te laten verlopen.

Na deze les kunt u uw workflow optimaliseren door slim gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Illustrator en Photoshop bieden om geintegreerde ontwerpen te maken.

 

Volgende startdatum

Deze cursus wordt op inschrijving extra ingeroosterd. Als u zich inschrijft wordt in overleg een startdatum afgesproken. Deze wordt op de website gepubliceerd zodat anderen zich kunnen inschrijven en u ontvangt vervolgens de factuur.

Cursus is inclusief

Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Een week training en support
Een week nazorg

Cursusduur

In een groep

Een les.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

Een les.

Lesduur

In een groep

1 blok van 3 uur.
Het blok neemt een dagdeel in beslag.
De les kan iets langer duren dan gepland: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

1 blok van ± 2.45 uur.
De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.

huiswerk tijd

U hebt zo'n acht uur nodig voor het huiswerk en de opdrachten.
Met een voltijds baan kunt u zich concentreren op alleen het huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

Groepscursus

€ 275,00 exclusief BTW
€ 332,75 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke training

€ 295,00 exclusief BTW
€ 356,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Gereserveerde
persoonlijke training

€ 350,00 exclusief BTW
€ 423,50 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven