Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > InDesign Cursussen Algemeen > InDesign Training Op Maat
 

Adobe InDesign en beeldmateriaal

Handig om te weten hoe ik het slimst mijn beelden in InDesign kan gebruiken en aanpassen. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was en weet nu precies waar ik op moet letten bij het werken met beeldmateriaal.  

Ervaringen en reviews

 • Prima korte cursus, erg handig.
  Janneke de J.
 • Handige les, precies wat ik nodig had om lekker snel door te werken.
  Melle W.
 • Efficiente les, veel geleerd en nog huiswerk er bovenop, heel fijn, bedankt.
  Edwin vd. K.
 • Goede cursus, ik heb precies de dingen geleerd die ik hoopte te leren. Ik gebruik InDesign dagelijks maar wist bepaalde dingen niet.
  J.B.
 • Bedankt, ik sta nu steviger in mijn schoenen tijdens het gebruik van InDesign. Ik weet nu waar ik op moet letten.
  Jan K.
 • Geen onnozel laag niveau of slappe verwijzingen naar tutorials. Echt een perfecte uitleg en een cursus waar je iets aan hebt.
  Joris de B.
 

Uw cursus InDesign

Beeldmateriaal in InDesign

Iijdens deze korte cursus leert u alles wat u nodig hebt om slim met beeldmateriaal in InDesign om te kunnen gaan. Of het nu om Photoshop materiaal gaat, stockfoto's of ander beeldmateriaal: u leert waar u op moet letten en leert veel tips en trucs. Zo kunt u erna goed doorwerken en ontsnapt er niets aan uw aandacht bij het opmaken van uw brochures, boeken en andere documenten.

Voorkennis

U hebt voor deze cursus geen kennis van InDesign nodig, u kunt zo meedoen. Maar elk beetje kennis is mooi meegenomen.

Cursus InDesign op maat

 

Verschillende programma's

U krijgt als grafisch vormgever met veel diverse vakgebieden te maken krijgen en er zal veel van u worden verwacht. Zo zult u vaak niet alleen het beeldmateriaal invoegen maar dit ook moeten kunnen bewerken. Er kan gevraagd worden of u een illustratie of zelfs logo vanaf nul ontwerpt. Voor grafisch ontwerpers is het inmiddels dus vrijwel noodzakelijk ook kennis te hebben van de programma's waarin dit kan worden gedaan.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is het ideale programma voor het maken van decoratieve elementen en logo's. U maakt erin decoratieve elementen voor gebruik in InDesign. Er kan nog heel wat meer mee: het programma is bedoeld om te illustreren en is voor het vormgeven van bijvoorbeeld visitekaartjes en posters ideaal en superieur aan InDesign. U zult Illustrator in de praktijk veel gebruiken als u eenmaal weet wat er allemaal mee mogelijk is.

Een cursus Illustrator is dus een slimme zet.

Adobe Photoshop

In Photoshop kunt u beeldmateriaal bewerken: foto's. Dit kan niet in InDesign worden gedaan. Het is dus slim om Photoshop te beheersen. Misschien denkt u nu dat dit niet echt nodig is maar in de praktijk valt dit tegen: u zult bijvoorbeeld elementen vrijstaand willen maken of in kleur aanpassen, een portret beter willen uitlichten of een landschap frisser laten tonen. Deze dingen zijn niet mogelijk in InDesign: u bent dus goed af met een of zelfs meerdere cursussen Photoshop.

Een cursus Photoshop >

 

Cursus inhoud

Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met concreet beeldmateriaal met verschillende specificaties. U leert waar u op dient te letten bij het werken met deze beelden.

Resoluties komen aan bod, diverse soorten bestanden en allerlei manieren waarop u in InDesign met beeldmateriaal kunt werken. Problemen oplossen en voorkomen en slim gebruik maken van instellingen: van deze cursus wordt u superhandig.

Volgende startdatum

Deze cursus wordt op inschrijving extra ingeroosterd. Als u zich inschrijft wordt in overleg een startdatum afgesproken. Deze wordt op de website gepubliceerd zodat anderen zich kunnen inschrijven en u ontvangt vervolgens de factuur.

Cursus is inclusief

Begeleiding tijdens uw les
Lesmateriaal
Huiswerk
Correctie van uw huiswerk

Cursusduur

2 blokken van 1:30 uur, gescheiden door een korte pauze.

Lesduur

3 uur

huiswerk tijd

Er zit bij deze cursus geen huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 12

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

Groepscursus
€ 245,00 exclusief BTW
€ 296,95 inclusief 21% BTW
Groepstraining

Persoonlijke training
€ 295,00 exclusief BTW
€ 356,95 inclusief 21% BTW
Persoonlijke training

Groepscursus
€ 445,00 exclusief BTW
€ 538,45 inclusief 21% BTW
Persoonlijke gereserveerde training

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven