Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > InDesign Cursussen Algemeen > InDesign Training Op Maat
 

Adobe InDesign training op maat

Tijdens training op maat leert u precies wat u wilt. Meer leren over masters, tekststijlen of de resolutie van beeldmateriaal? Een uitstapje naar Illustrator of Photoshop? Deze training is superefficiënt.  

Ervaringen en reviews

 • Gedegen training en precies voor wat ik wilde leren. Ik ben tevreden.
  'Orly' B.
 • Bedankt voor deze training. Super efficient. Precies wat ik nodig had.
  Bert K.
 • No nonsense met veel gevoel voor humor. Veel gelachen en geleerd.
  Nico H.
 • Perfect. Docent luisterde goed en gaf dan een prima antwoord waar ik iets mee kon.
  Suzanne E.
 • Bedankt voor de training, ik kan op mijn werk nu beter mijn taken uitvoeren. Dat maakt me een stuk zelfverzekerder.
  Rennie R.
 • Compliment van de baas die zijn werknemers stuurde. Ze zijn prima getraind en hadden ook veel lol, hoorde ik. Ik zie nu een stel mensen snel en efficiënt hun werk uitvoeren. Ik ben uiterst tevreden.
  John B.
 • Op het werk kreeg ik steeds meer InDesign taken waar ik geen raad mee wist. Een complete cursus doen was voor mij te veel: ik wist al zoveel. Met deze speciale training heb ik veel geleerd wat ik nodig had. Ik boek snel nog wat uurtjes voor extra dingen.
  Marije de J.
 • Ik ben superblij met deze traning. In maar drie uurtjes werd ik veel handiger. Fijn!
  Jantien O.
 • Deze training viel goed bij mijn collega's: zij komen ook!
  Sandra M.
 • Met veel plezier deze speciale les gevolgd. Mijn waardering voor de inzet en de moeite voor het uitzoeken van mijn problemen.
  Leontien V.
 • Ik had problemen met specifieke functies. Deze zijn nu allen opgelost.
  Juan aan de V.
 

Uw cursus InDesign

InDesign training op maat

InDesign training op maat kan handig zijn. In korte tijd leert u onder leiding van een vakkundig docent precies wat u wilt weten. Een uitstapje maken naar Photoshop of Illustrator? De achtergrond van een bepaalde functie leren kennen? Het kan tijdens training op maat allemaal: u bepaalt wat aan bod komt.

Voorkennis

U hebt geen voorkennis nodig van InDesign. U zou zelfs vanaf nul kunnen beginnen en alleen de zaken leren die u in uw eigen praktijk direct nodig hebt. De meeste cursisten willen echter wel graag een of meerdere specifieke onderwerpen laten belichten.

Cursus InDesign op maat

 

Verschillende programma's

U krijgt als grafisch vormgever met veel diverse vakgebieden te maken krijgen en er zal veel van u worden verwacht. Zo zult u vaak niet alleen het beeldmateriaal invoegen maar dit ook moeten kunnen bewerken. Er kan gevraagd worden of u een illustratie of zelfs logo vanaf nul ontwerpt. Voor grafisch ontwerpers is het inmiddels dus vrijwel noodzakelijk ook kennis te hebben van de programma's waarin dit kan worden gedaan.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is het ideale programma voor het maken van decoratieve elementen en logo's. U maakt erin decoratieve elementen voor gebruik in InDesign. Er kan nog heel wat meer mee: het programma is bedoeld om te illustreren en is voor het vormgeven van bijvoorbeeld visitekaartjes en posters ideaal en superieur aan InDesign. U zult Illustrator in de praktijk veel gebruiken als u eenmaal weet wat er allemaal mee mogelijk is.

Een cursus Illustrator is dus een slimme zet.

Adobe Photoshop

In Photoshop kunt u beeldmateriaal bewerken: foto's. Dit kan niet in InDesign worden gedaan. Het is dus slim om Photoshop te beheersen. Misschien denkt u nu dat dit niet echt nodig is maar in de praktijk valt dit tegen: u zult bijvoorbeeld elementen vrijstaand willen maken of in kleur aanpassen, een portret beter willen uitlichten of een landschap frisser laten tonen. Deze dingen zijn niet mogelijk in InDesign: u bent dus goed af met een of zelfs meerdere cursussen Photoshop.

Een cursus Photoshop >

 

InDesign Training op maat

Er is in InDesign veel mogelijk. Als u al veel van InDesign weet maar bepaalde onderdelen niet beheerst kan het handig zijn training op maat te boeken.

Voor speciale taken

Als u alleen bepaalde taken wilt gaan uitvoeren kan het handig zijn om niet de hele cursus te volgen of om alleen te leren wat u nodig hebt.

Vaardigheden opfrissen

Gaat u na lange tijd weer aan de slag met InDesign of werkte u met een oudere versie? Met opfristraining bent u snel weer op koers.

Wennen aan een nieuwe versie

Elke keer dat InDesign uitkomt in de nieuwe versie zijn er veel veranderingen. Zoals een cursiste uitriep: "Elke keer wordt InDesign echt beter!" Maar dat betekent ook dat sommige functies verdwijnen, veranderen of op een andere plek zitten. Of dat er gewoon nieuwe functies bij komen. Met training op maat kunt u les krijgen om hierin uw weg te vinden.

Volgende startdatum

U kunt zelf een startdatum bepalen: uw training is op maat en dus wanneer het u uitkomt. Natuurlijk wel in overleg.

Cursus is inclusief

Begeleiding tijdens uw les.  Bij training op maat zit geen lesmateriaal: elke cursist wil immers iets anders leren.

Cursusduur

U bepaalt hoe lang u les krijgt.

Lesduur

U bepaalt hoeveel tijd u reserveert. Het is verstandig niet te veel tijd achter elkaar te boeken: training op maat is vrij intensief. Het is zonde van uw tijd als u af moet haken omdat het te veel blijkt te zijn.

huiswerk tijd

Er zit bij training op maat geen huiswerk.

Groepsgrootte

U krijgt meestal in uw eentje les: u hebt training op maat.

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

€ 100,00 exclusief BTW per uur per cursist
€ 121,00 inclusief 21% BTW p.u.p.c.

Vanaf 3 uur training geldt een korting van € 20,00 per uur exclusief BTW.

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven