Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

 

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Vorige pagina Wat houdt een cursus in?
 

Waarom bij CreativePark een cursus volgen?

Ik deed ergens anders een cursus . Ze deden het voor, ik kreeg het Adobe boek  mee naar huis en had een kater omdat ik alles via YouTube tutorials moest uitzoeken. Zo niet hier. Volgens mij kun je het hier niet NIET leren!  

 

Waarom CreativePark?

Echt leren

"Er gaat geen cursist de deur uit zonder dat hij weet hoe het moet " is ons motto. Bij ons telt dus elke cursist: het is belangrijk dat u het leert en begrijpt. Begrijpt u het nog niet dan leggen we het nog een keer uit. Tot u het kunt.

Klassikaal les

Les op afstand is prima maar niets is beter dan in een klas les krijgen van een echte docent waarbij u tijd krijgt om vragen te stellen en die vragen ook kunnen worden beantwoord.

Niet alleen voordoen: méédoen!

Op veel plekken wordt voorgedaan hoe het moet en daarna mag u het zelf uitzoeken, vaak via YouTube. Hier doet de docent stap voor stap met u mee. Dat heeft als voordeel dat u tijdens elke stap vragen kunt stellen. En ook dat u zich thuis herinnert wat u ook weer hebt gedaan. Dat zorgt ervoor dat lessen wat uit kunnen lopen. Maar: u bent hier om het te leren, dat is belangrijk.

Hulp tussen de lessen door

Loopt u vast tussen de lessen door? Dit zal niet vaak voorkomen maar mocht het gebeuren: belt u gerust. U kunt beter direct worden geholpen dan uren door te modderen. Bel of mail en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Even een Whatsappje of SMS? Dat kan ook. Zo kunt u snel door met de volgende opdrachten.

Vaste en vrije opdrachten

Naast stap voor stap opdrachten zijn er extra opdrachten waarin u gereedschappen en functies leert combineren. Om er zeker van te zijn dat het kwartje valt zijn er uiteindelijk ook vrije opdrachten die u dient uit te voeren, gebaseerd op wat u tot op dat moment hebt geleerd.

Huiswerk

Van huiswerk maken leert iedereen veel. het huiswerk sluit perfect aan op wat u tijdens de les doet en leert. Zo herinnert u zich wat u hebt gedaan en kunt u goed doorwerken. En natuurlijk is er hulp tijdens het maken van het huiswerk, mail of bel gerust, zie boven.

 

 

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven