Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

CSS code: consequente website vormgeving en webpagina's snel in uiterlijk aanpassen.

Een dynamisch beroep waarin veel verschillende media samen komen. Webdesign is voortdurend in ontwikkeling.

Complete Webdesigner Opleiding: HTML, CSS + Dreamweaver, Photoshop/Illustrator + Flash + SEO (zoekmachine optimalisatie).

Leer in 7 weken Flash animaties maken met geluid en interactie. Flash staat ook aan de basis van apps.

Webdesigner: HTML en CSS code voor webeditors en bv. WordPress. Maak of bewerk graphics voor de website in Photoshop en maak interactieve banners.

U bevindt zich hier: Home > Webdesign Cursussen Algemeen > HTML, CSS en Dreamweaver cursus
 

Nieuwsbrieven cursus

Tijdens deze cursus leert u trucs voor het maken van nieuwsbrieven die in veel email readers kunnen worden gelezen, ook in bijvoorbeeld Windows Live, Gmail en Yahoo. Populaire layouts, opmaak en stijl: u leert het.  

Ervaringen en reviews

 • Wij verzorgen regelmatig mailings en het ontwerp was aan een nieuwe beurt toe. Dat is met deze cursus gelukt. Je leert zelfs nadenken over kleur en layout, een soort InDesign voor internet. Inspirerend.
  Carola de G.
 • Ik vond deze cursus prima. Alles kwam aan bod en ik kan nu met meer zekerheid onze verschillende nieuwsbrieven opmaken voor de wekelijkse mailing.
  R. van de G.
 • Met veel plezier deze cursus gevolgd. Goede uitleg, concrete voorbeelden, veel tips.
  Wouter de B.
 • Van mijn werkgever moest ik als webmaster steeds meer taken uitvoeren. En het maken van de nieuwsbrieven kwam erbij. Ik was een totale leek op dat gebied maar met deze cursus kom ik toch in de buurt van een goeie ontwerper. Techniek kan ik nu combineren met een minder 'dorre' (zoals de docent zei, lol) opmaak. Prima!
  Stefan de G.
 • Dit is een prima cursus als je je eigen nieuwsbrieven wilt ontwerpen. Niet als je niks van HTML en CSS weet want je moet dit al toepassen. Een persoon uit mijn groep wist daar niks van, dat was natuurlijk moeilijk. Dan kun je beter eerst de cursus HTML en CSS doen denk ik. Maar dat zal voor iedereen anders zijn.
  Miranda L.
 • Alles wat ik in het bedrijf hoef te doen is het verzorgen van de nieuwsbrieven. Maar onze CMS is wat verouderd. Ik kan nu beter letten op de vormgeving en omdat ik eerder de HTML en CSS cursus volgde heb ik ook de layout beter in de hand.
  Manuela de J.
 

Uw Webdesign cursus

Cursus Nieuwsbrieven Ontwerpen

Vrijwel elk bedrijf heeft de mogelijkheid om nieuwsbrieven uit te sturen. Als u verantwoordelijk bent voor de opmaak van deze nieuwsbrieven dient u de beperkingen en onmogelijkheden van dit medium te kennen. Tijdens deze cursus leert u wat er kan, wat u zult moeten vermijden en handige layouts.

Voorkennis?

U dient HTML en CSS code te kunnen schrijven. Volg anders eerst de cursus HTML en CSS code.
Tijdens deze cursus werkt u met Dreamweaver. Als u Dreamweaver niet kent volg dan eerst de cursus HTML, CSS en Dreamweaver en leer zowel code als werken met Dreamweaver.

Cursus Illustrator, inschrijven

 

Websites ontwerpen of bouwen?

Websites ontwerpen is iets anders dan websites bouwen. Voor het ontwerpen van websites wordt vaak gebruik gemaakt van Illustrator of Photoshop. Hierin maakt u het ontwerp dat u voor ogen hebt en kunt dit naar uw klant sturen. Uiteindelijk bouwt u aan de hand van dit voorbeeld de website.

Voor websites bouwen gebruikt u code en een webeditor als Dreamweaver.

Webdesigner opleiding

Als webdesigner dient u tegenwoordig veel te kunnen. Er wordt niet alleen verwacht dat u de website ontwerpt: u moet hem vaak ook bouwen.

Tijdens onze webdesigner opleiding gaat u dus ontwerpen én bouwen en krijgt een compleet pakket aan vaardigheden: HTML, CSS (Cascading Style Sheets), SEO, Photoshop en Flash.

Webdesign en Dreamweaver

Wilt u met Dreamweaver leren werken? Volg dan de cursus 'HTML, CSS en Dreamweaver' of de cursus 'Dreamweaver Gevorderden'.

Webdesign, Photoshop & Illustrator

Voor webdesigners zijn twee andere programma's handig: Photoshop en Illustrator.

Photoshop: tijdens de webdesigner opleiding leert u werken met Photoshop om websites te ontwerpen en beeldmateriaal te bewerken voor gebruik in uw websites.

Illustrator wordt veel voor het ontwerpen van websites en nieuwsbrieve gebruikt én voor elementen die u in Flash wilt animeren.

Webdesign en Flash

Als webdesigner zult u regelmatig iets moeten doen in Flash. Uw klanten kunnen een geanimeerde banner of advertentie vragen of u dient een zelfstandige animatie te maken, of zelfs een ontwerp voor een app. Lees meer over de Flash cursus en wat u met Flash kunt doen.

 

Cursus, korte inhoudsopgave

 

Les 1: nieuwsbrieven:
Ontwerpen en ontwikkelen

Tijdens deze les leert u diverse tips en trucs over het opmaken en vormgeven van nieuwsbrieven. U leert waar u op moet letten, hoe ontwerpen kunnen worden getest en aan welke eisen uw code moet voldoen bij gebruik van verschillende soorten nieuwsbrieven.

Aan het eind van deze les kunt u vanaf nul een nieuwsbrief ontwerpen.

 

 

Volgende startdatum

Deze cursus wordt op inschrijving extra ingeroosterd. Als u zich inschrijft wordt in overleg een startdatum afgesproken. Deze wordt op de website gepubliceerd zodat anderen zich kunnen inschrijven en u ontvangt vervolgens de factuur.

Cursus is inclusief

Uitgebreid lesmateriaal
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Een week training en support
Een week nazorg

Cursusduur

In een groep

Een lang dagdeel

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

Een lang dagdeel.

Lesduur

In een groep

2 blokken van 1:30 uur
De blokken zijn aangesloten met een korte tussenpauze.
De les kan iets langer duren dan gepland: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

2 blokken van 1:15 uur
De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.

Huiswerk tijd

Er hoort bij deze cursus geen huiswerk

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

Groepscursus

€ 295,00 exclusief BTW
€ 356,95 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke training

€ 350,00 exclusief BTW
€ 423,50 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Gereserveerde
persoonlijke training

€ 395,00 exclusief BTW
€ 477,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven