Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Photoshop Cursussen Algemeen > Cursus Photoshop Pen en Paden
 

Photoshop Cursus Pen & Paden

U werkt tijdens deze Photoshop cursus met het 'Pen' gereedschap in Photoshop. U maakt werkpaden vanaf nul zelf en speelt met alle functies die ermee verband houden voor de perfecte uitsnedes en heel wat meer.  

Ervaringen en reviews

 • Het pen gereedschap waarmee je de paden maakt was voor mij een mysterie. Ik had er wel geprobeerd mee te werken maar het lukte voor geen meter. Ik begreep er niks van en stopte dan geirriteerd. Maar ik weet nu hoe hij werkt. Perfect!
  Henk de L.
 • Wat een geduld tijdens de pen les zeg! Ik was verbaasd. De docent nam gewoon de tijd om het echt uit te leggen. Niks 'zoek thuis maar uit' of 'het komt goed ga maar thuis werken' nee nee... we gingen door. Kostte me wel wat meer parkeergeld maar dat had ik er graag voor over.
  Laura R.
 • Ik kan na deze cursus goede uitsnedes maken. Ik kan alles uitsnijden wat nodig is. Ik kan ook alle dingen die ik uitsnij samen gebruiken. Alles ziet er netjes uit.
  Merel de G.
 • Ttijdens de lessen wordt echt op de cursisten gelet. Stap voor stap werden we begeleid. De docente deed alle moeite om ons te helpen en dat ook met veel gevoel voor humor als het mis ging. Maar we leerden het allemaal mooi wel!
  Sam W-D.
 • Wat heb ik gemopperd thuis en gevloekt! Ik snapte er niks van in het begin! Maar ik ben eruit, na de tweede les ging het al een stuk beter. Ik ben heel blij met de extra hulp en moest erg lachen dat ik gewoon wel degelijk 'Window' heb :)
  Tineke de G.
 • FANTASTISCH. Ik ben heel, heel blij met deze cursus.
  Mireille van Z.
 • Deze cursus is bijzonder logisch van opzet. Hij behandelt alles stap voor stap en al die stappen zijn goed opgebouwd en zelfs gedocumenteerd. Ik voerde alle opdrachten met plezier uit. Ik sta achter jullie lesmethode, dit is een fijne leerplek.
  Hans B.
 

Uw Photoshop cursus

Cursus Photoshop Pen & Paden

Deze Photoshop cursus gaat u werken met het 'Pen' gereedschap. U zet hiermee werkpaden op. U leert hoe het gereedschap kan worden ingezet bij fotobewerking en speciale functies in Photoshop.

Het 'Pen' gereedschap is een lastig gereedschap. U leert alles bij ons dus ook stap voor stap zodat het gebruiken van dit gereedschap na deze cursus geen enkel probleem meer zal zijn.

Voorkennis

U hebt voor deze Photoshop de vaardigheden nodig uit de Photoshop cursus en de cursus Photoshop Gevorderden.

 

Photoshop & Illustrator

Verwerk uw ontwerpen in Illustrator ontwerpen: u kunt uw bewerkte beeldmateriaal hierin moeiteloos integreren. Lees meer informatie over de Illustrator en Photoshop cursus.

Een Illustrator cursus

Als u nog niet weet hoe Illustrator werkt is het handig om te beginnen bij het begin. Vind op onze website informatie over de Illustrator cursus die het beste bij u past.

Photoshop en webdesign

Webdesigner? Met Photoshop maakt u al het nodige beeldmateriaal op maat, brengt u het op kleur en verwijdert u onnodige elementen. Zonder Photoshop zult u als webdesigner minder mogelijkheden hebben om een website precies zo te krijgen als u wilt. Tijdens onze webdesigner opleiding leert u dus ook werken met Photoshop.

Een webdesign cursus

Als u webdesigner wilt worden kunt u beginnen met het leren van code. Code beheersen betekent grip hebben op de layout van websites. Maar er valt heel wat meer te leren dan code. Vind de webdesign cursus die u nodig hebt.

Photoshop en fotografie

De meeste fotografen leren op de fotovakschool werken met LightRoom en krijgen hooguit de basics van Photoshop uitgelegd. Dat is jammer: met Photoshop kunt u uw foto's namelijk net zo goed bewerken als in Lightroom en vaak zelfs beter. Bovendien hebt u erin de mogelijkheid om met lagen te werken en collage's te maken.

Een fotografie cursus

U kunt bij ons ook leren fotograferen. U krijgt les van een vakfotograaf die zijn sporen al heeft verdiend. Lees alles over de fotografie cursus van uw keuze en zelfs over video/film cursussen.

 

 

Cursus, korte inhoudsopgave

 

Les 1: het pen gereedschap

Tijdens de eerste les van deze Photoshop cursus maakt u kennis met het 'Pen' gereedschap. U gaat werkpaden opzetten en leren wat hier in eerste instantie mee mogelijk is.

Aan het eind van deze les kunt u verschillende soorten werkpaden in Photoshop maken.

Les 2: Paden creatief gebruiken

Deze tweede les is gewijd aan het onverwacht creatieve aspect dat werkpaden u te bieden hebben. U kunt ze inzetten voor speelse fotobewerking maar ook voor nuttige functies.

Aan het eind van deze les kunt u paden op verschillende manieren inzetten voor fotobewerking.

Les 3: paden en vormen

Tijdens deze les leert u hoe u paden slim kunt inzetten op nog meer manieren. Een eigen bibliotheek met kant en klare vormen die u in diverse documenten kunt gebruiken, consequent ontwerpen met paden: het kan allemaal.

Na deze les kunt u paden gebruiken om uitsnedes te maken. U kunt de werkpaden ook creatief gebruiken en ze slim inzetten om op professionele wijze beelden te bewerken.

Nazorg

Na de laatste les gaat u thuis aan de slag. Af en toe zult u nog vragen hebben of tegen dingen aanlopen. U krijgt van ons een week nazorg.

 

 

Cursus Photoshop pen en paden in Amsterdam

 

Volgende startdatum

Deze cursus wordt op inschrijving extra ingeroosterd. Als u zich inschrijft wordt in overleg een startdatum afgesproken. Deze wordt op de website gepubliceerd zodat anderen zich kunnen inschrijven en u ontvangt vervolgens de factuur.

Cursus is inclusief

Digitaal boek in aparte delen
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Drie weken training en support
Twee weken nazorg

Cursusduur

In een groep

Drie weken.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

Een speciaal schema is mogelijk.

Lesduur

In een groep

3 blokken van 2 uur.
Elk blok duurt een dagdeel.. Elke week start de les op dezelfde tijd.
Een les kan iets langer duren: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

3 blokken van ± 1.45 uur.
De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.
De meeste cursisten combineren daarom graag lessen om sneller gereedschappen en onderdelen te kunnen combineren.

huiswerk tijd

U hebt per les ± drie uur nodig voor het huiswerk en ± vijf voor extra opdrachten.
Met een voltijds baan kunt u zich concentreren op alleen het huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

Groepscursus

€ 495,00 exclusief BTW
€ 598,95 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke training

€ 695,00 exclusief BTW
€ 840,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Gereserveerde
persoonlijke training

€   895,00 exclusief BTW
€ 1082,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven