Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Photoshop Cursussen Algemeen > Cursus Photoshop Brushes
 

Adobe Photoshop Brushes Cursus

Brushes staan aan de basis van creatieve toepassingen maar ook professionals hebben de perfecte brush voor elke klus nodig. Met handigheidjes en slimme instellingen maakt u exact de brush die u nodig hebt.  

Ervaringen en reviews

 • Fijn om mijn eigen brushes nu te kunnen maken. De cursus zit vol met slimme leuke tips. Echt mijn geld wel waard hoor, ik gebruik nu alles.
  Laura B.
 • Ik miste echt persoonlijke brushes in mijn ontwerpen. Door de tips en trucs die ik tijdens deze cursus leerde heb ik nu aleen paar packages gemaakt waarin ik mijn eigen brushes verkoop. Slimme cursus!!!
  Hans J.
 • Goede cursus die ik iedereen kan aanraden die meer persoonlijke ontwerpen wil maken. Want de brushes maken of breken je werk. Speciaal gummen of schilderen en zelfs met meer vergaande mogelijkheden kan nu. Met alles gebruik je penselen dus de brushes komen goed van pas.
  Marina W-P.
 • Na de Webdesigner opleiding deed ik deze cursus. Hij sloot mooi aan op de Photoshop module uit de webdesigner opleiding, ik ben blij.
  Mieke D.
 • Deze cursus bleek voor mij echt onmisbaar. Niet alleen omdat ik opeens ook veel handiger ben met Photoshop maar omdat ik mijn dessins nu ook beter kan vormgeven. Eigen brushes maken mijn ontwerpen echt nog mooier. Bedankt!
  Carolien G.
 • Bedankt voor de fijne lessen juf. En ook voor je geduld! Ik heb van allebei genoten en hoop snel nog een cursus te kunnen doen.
  Hester de J.
 • Weze cursus is stap voor stap opgezet en leert in de eerste les veel handigheidjes die je mist als je je zelf in Photoshop stort, zoals ik had gedaan. Ik had van alles overgeslagen en ik ben blij dat die eerste les erbij zit. Zo wordt het maken van brushes veel makkelijker!
  Paul vd G.
 • Ik kan deze korte cursus echt aanraden, je eigen brushes zijn zo belangrijk als je echt eigen ontwerpen wilt maken. Het lijkt zo simpel om te doen maar als je verder graaft kan er zoveel meer als je leert wat er nog meer mee kan. Echt een eye opener voor mij.
  Pieter ah R.
 • In een woord: tevreden. Precies geleerd wat ik wilde en zelfs nog wat meer.
  Wim de O.
 

Uw Photoshop cursus

Cursus Photoshop Brushes

Tijdens deze Photoshop cursus leert u hoe u uw eigen brushes kunt maken. Diverse technieken komen aan bod zodat u na deze cursus thuis of op het werk kunt met precies de brush en instelling die u nodig hebt.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor cursisten met al kennis van Photoshop. U kunt bellen als u vragen hebt over het niveau, u kunt in ieder geval meedoen als u beheerst wat tijdens onze eerste Photoshop cursus behandeld wordt.

Cursus Photoshop Brushes in Amsterdam, brushes maken in Photoshop

Photoshop & Illustrator

Verwerk uw ontwerpen in Illustrator ontwerpen: u kunt uw bewerkte beeldmateriaal hierin moeiteloos integreren. Lees meer informatie over de Illustrator en Photoshop cursus.

Een Illustrator cursus

Vind informatie over de Illustrator cursus die het beste bij u past.

Illustrator cursus Brushes

Niet alleen Photoshop gebruikt brushes, Illustrator ook. Als u in Illustrator brushes wilt maken gaat dat heel anders. Lees informatie over de Illustrator cursus Brushes maken.

Photoshop en webdesign

Webdesigner? Met Photoshop maakt u al het nodige beeldmateriaal op maat, brengt u het op kleur en verwijdert u onnodige elementen. Zonder Photoshop zult u als webdesigner minder mogelijkheden hebben om een website precies zo te krijgen als u wilt. Tijdens onze webdesigner opleiding leert u dus ook werken met Photoshop.

 

 

Cursus, korte inhoudsopgave

 

Les 1: goede uitsnedes

Tijdens deze les leert u slimme uitsnedes maken zodat u tijdens de volgende les de voor brushes noodzakelijke elementen kunt creëren. Deze les is gericht op het snel en vakkundig leren gebruiken van allerlei handigheidjes in Photoshop die van pas komen bij het maken van brushes.

Les 2: Brushes maken

Tijdens deze les leert u vanaf nul uw eigen penselen maken. U gaat met verschillende technieken aan de slag. Er wordt uitgelegd waaruit een brush bestaat, wat hij eigenlijk is en hoe u daar slim gebruik van kunt maken. Tijdens de les maakt u verschillende soorten brushes. Aan het eind hebt u een complete brush bibliotheek tot uw beschikking.

Aan het eind van deze les kunt u vanaf nul precies het penseel, de brush, maken die u voor bepaalde Photoshop bewerkingen nodig hebt.

 

Volgende startdatum

Deze cursus wordt op inschrijving extra ingeroosterd. Als u zich inschrijft ontvangt u eerst een voorsteldatum. U kunt die aanpassen. Zodra de startdatum akkoord is wordt hij op de website gepubliceerd zodat anderen zich kunnen inschrijven en ontvangt u de factuur.

Cursus is inclusief

Digitaal boek in twee delen
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie en persoonlijke tips
Twee weken training en support
Twee weken nazorg

Cursusduur

In een groep

Twee weken.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

Een speciaal schema is mogelijk.

Lesduur

In een groep

2 blokken van 2 uur.
Elk blok duurt een dagdeel.. Elke week start de les op dezelfde tijd.
Een les kan iets langer duren: we gaan liever langer door dan per sé op tijd klaar te willen zijn.

Persoonlijke en persoonlijke
gereserveerde training

2 blokken van ± 1.45 uur.
De lessen zijn wat korter: u hoeft immers niet te wachten op de groep.
De meeste cursisten combineren daarom graag lessen om sneller gereedschappen en onderdelen te kunnen combineren.

huiswerk tijd

U hebt per les ± drie uur nodig voor het huiswerk en ± vijf voor extra opdrachten.
Met een voltijds baan kunt u zich concentreren op alleen het huiswerk.

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Wat hebt u nodig

Software proefversie / volledige versie
Een computer
Computervaardigheden
Enige kennis v.d. Engelse taal
Eventueel: een Wacom tablet

Cursus tarieven

Groepscursus

€ 295,00 exclusief BTW
€ 356,95 inclusief 21% BTW
Over groepstraining

Persoonlijke training

€ 395,00 exclusief BTW
€ 477,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke training

Gereserveerde
persoonlijke training

€ 495,00 exclusief BTW
€ 598,95 inclusief 21% BTW
Over persoonlijke gereserveerde training

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven