Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

© CreativePark 2003 - 2013 Illustrator artwork

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Illustrator Cursussen Algemeen
 

Adobe Illustrator cursussen

Illustrator is hét programma voor logo's, (mode) illustraties en technische tekeningen. Bewerk CAD bestanden, trek schetsen over, illustreer op creatieve, professionele wijze en ontwerp zelfs websites en apps. 

Illustrator Illustratie Kitchenaid

 

Uw illustrator cursus

Kies uw cursus

Adobe Illustrator gebruiken is tegenwoordig vaak een must. In de mode en styling stapt vrijwel elk bedrijf over. Architecten maken er hun presentaties aantrekkelijker mee. Webdesigners, ontwerpers van logo's en huisstijlen, van behang en verpakkingsmateriaal: ze gebruiken allemaal Illustrator als ze eenmaal weten hoe het werkt.

Illustrator levert door een uitgebreid pakket aan gereedschappen en functies veel cursussen op. Er zijn drie algemene cursussen: Adobe Illustrator Cursus, Cursus Illustrator Gevorderden en Cursus Illustrator Expert. Er zijn ook cursussen voor specialisten als stylisten en architecten en specialistische cursussen als de dessins cursus.

 

Illustrator & Photoshop

In de praktijk combineert u Illustrator vaak met Photoshop om ontwerpen 'zachter' te maken, Photoshop dessins in Illustrator te gebruiken of Illustrator artwork te combineren met foto's. Tijdens de cursus 'Illustrator & Photoshop' combineert u Illustrator- en Photoshop artwork.

Het is raadzaam zowel Illustrator als Photoshop te beheersen. Lees de informatie over de Photoshop cursus die het beste bij u past.

Illustrator opleiding

De Illustrator opleiding leert u alle essentiële zaken van Illustrator. U leert vanaf de basis werken met dit uitgebreide programma. Aan het eind van deze 21-weken durende opleiding heeft Illustrator geen geheimen meer voor u.

Compilatie van voorbeelden uit de Illustrator Opleiding: dit gaat u leren.

 

Illustrator & webdesign

Tijdens een webdesign cursus wordt de website vaak in Illustrator ontworpen. Niet alleen de website, ook alle mogelijke iconen en knoppen kunnen vaak het handigst in Illustrator worden gemaakt. Hoewel voor webdesign ook vaak Photoshop wordt gebruikt komt dit vaak door onbekendheid met Illustrator. Lees meer over webdesign.

Illustrator Cursus Gevorderden

Als u de Illustrator Cursus hebt gevolgd of al zeer handig bent met Illustrator is de Illustrator Gevorderden Cursus een aanrader. U gaat overtrekken en technische tekeningen maken. Bovendien leert u natuurlijk meer geavanceerd artwork maken.

Compilatie van voorbeelden uit de Illustrator Gevorderden Cursus: dit gaat u leren.

 

Illustrator & Flash

Tijdens de Flash cursus is Illustrator onontbeerlijk. In Illustrator ontwerpt u sneller en beter de elementen die u wilt animeren.

Illustrator Expert

Voor zeer gevorderde gebruikers en natuurlijk voor de cursisten die de eerste Illustrator cursus en de Illustrator Cursus Gevorderden hebben gevolgd is er de cursus Expert. Na deze cursus kent u vrijwel alle functies die Illustrator te bieden heeft en kunt u professioneel drukklaar artwork aanleveren voor diverse drukprocessen.

Compilatie van voorbeelden uit de Illustrator Expert Cursus: dit gaat u leren.

 

Illustrator & CAD

Architecten gebruiken Autodesk programma's als AutoCAD en Revit om hun ontwerpen in op te bouwen. Ook zij kunnen Illustrator in de dagelijkse praktijk gebruiken om hun ontwerpen op een voor klanten zo aantrekkelijk mogelijke manier te presenteren.

 

Illustrator Cursus

De Illustrator Cursus is voor beginners én voor professionals die in de praktijk merken dat ze te weinig basisvaardigheden bezitten. Dit komt vaker voor dan gedacht: schroom niet en volg deze cursus om handig te worden met Illustrator en zonder aarzelen het juiste gereedschap voor uw klusje te kunnen selecteren.

Compilatie van voorbeelden uit het lesmateriaal van de Illustrator Cursus: dit gaat u leren.

 

Illustrator en apps

Illustrator is ideaal oor het ontwerpen van apps en interfaces: u maakt ontwerpen die schaalbaar zijn. Als er een update is voor bijvoorbeeld de iPad wordt vaak de resolutie verhoogd. Met Illustrator is dat geen probleem meer: u slaat uw ontwerp groter op zonder kwaliteitsverlies. Illustrator bevat standaard al icons om mee aan de slag te gaan maar het leukst is natuurlijk om ze zelf te ontwerpen.

 

 

Welke cursus kiezen?

De goede cursus kiezen is belangrijk. Komt u er niet uit? Mail naar .

Illustrator? Photoshop?

Vergelijk Illustrator met Photoshop om te zien wat in beide mogelijk is.

Een cursus is inclusief

Digitaal boek in aparte delen *
Huiswerkopdrachten
Extra opdrachten
Huiswerkcorrectie
Extra hulp via e-mail of telefoon
Toetsing en examen
Certificering
Twee weken nazorg **

*   Volume afhankelijk van de cursus.
** Afhankelijk van uw cursus

subsidies & termijnen

Subsidies
U kunt voor subsidie in aanmerking komen: alle cursussen en opleidingen worden door het Europese Fonds voor de Grafimedia gesubsidieerd. U dient aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Termijnen
Voor termijnbetaling kunt u een persoonlijk betalingsplan afspreken.
Stuur een bericht naar .

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven