Wat wij u leren én zelf doen ziet u in de banners: eigen © CreativePark artwork uit elke illustrator cursus, indesign en photoshop cursus

CreativePark en cookiesEmail CreativePark

 

CreativePark
Adobe Vakschool

U bevindt zich hier: Home > Vorige pagina > Inschrijven bij CreativePark
 

Wacom tablet: muis in de vorm van een pen

Creatief werk op de computer kan veel tijd kosten. Tijd die u doorbrengt met het maken van muisbewegingen. Op den duur kunt u pijn van krijgen in vingers, pols of schouder. Het is dus slim dat te voorkomen.  

Alle Wacom tabletten, ook duurdere series als Cintiq.

Alle modellen zijn leverbaar, u kunt alles dus bij ons bestellen. Maar u kunt ze ook elders kopen natuurlijk. Als u ze bij ons koopt krijgt u wel een gratis les met tips voor gebruik. Dat komt in de praktijk vaak goed van pas en scheelt in tijd.

 

Wacom tabletten

Heel wat tabletten

Wacom heeft sinds heel wat jaren de zogenaamde 'tekentabletten' in zijn arsenaal. Dit zijn een soort muismatten (maar dan hard) waarop u met een muis in de vorm van een pen de muisbewegingen uitvoert.

Wacom biedt met een enorm assortiment aan tabletten heel wat mogelijkheden voor een grotere bewegingsvrijheid. Een pen werkt natuurlijk handiger dan een muis: de tekenbewegingen zijn natuurlijker.

Omdat tabletten het hoofdproduct van Wacom vormen kunt u zich voorstellen dat ze hiermee dus al heel wat ervaring hebben opgedaan. Met een Wacom tablet koopt u, met welk model dan ook, een tablet in het topsegement van de tablet markt.

 

Wij verkopen ze

Te koop: alle modellen

Alle Wacomproducten zijn bij ons te koop. U kunt elk tablet bestellen en tijdens een les meenemen of laten bezorgen. U kunt ze natuurlijk ook bij iemand anders kopen, lesgeven is waar we ons op richten, de verkoop van software en hardware is niet onze core business.

en de prijs?

U kunt dezelfde prijs aanhouden als de prijzen op de Wacom shop website. Bij ons dus geen ingewikkelde wederverkoperconstructie. Maar...

Gratis lesje

Als u ze bij ons koopt krijgt u er wèl gratis een lesje bij waarin u tips en trucs leert, leert hoe u het beste kunt installeren en wat handige instellingen zijn waar u in de praktijk echt iets aan hebt. En daar zult u heel wat plezier van hebben.

 

 

 

 
Illustrator Cursus in Amsterdam Photoshop cursus in AmsterdamInDesign cursus in AmsterdamDreamweaver cursus in AmsterdamFlash cursus in AmsterdamFotografiecursus en video cursus in Amsterdam, fotografie cursusNaar boven